Cand darul scrisului a revenit in jurul varstei de 30 ani dupa multe valsuri cu el in varste micute si dragalase dar si refuzuri de a scrie in perioada 24-29 ani…. in ploaia de sens care m-am covarsit timp de cateva luni, daltuind in mine Coeficientul Multi atunci s-a asezat in mine Rescrierea noastra (spaland pasii vechi si activandu-i pe cei noi) sau altfel spus modelarea destinului la care putem participa cu totii in masura in care suntem deschisi sa patrundem talcul legilor divine, tainele acestui Univers si mai ales sa ne dorim sa intram in Asumare ( pentru ce am facut Acum si Altadata) conlucrand cu Domnii Destinelor( Sfatul Inteleptilor) in procesul de limpezire si apoi trecere de la bucla existentiala sau straduta ingusta la bulevardul divin, insasi Calea.
Piramida care mi-a fost revelata inca din primile sesiuni de scris conectiv si care a revenit de multe ori cu alte si alte intelegeri atat prin Coeficientul Multi cat si prin Triunghiurile schimbarii m-a ajutat sa inteleg felul in care facem noi trecerile urcand din aproape in aproape Muntele schimbarii.
Primul palier al piramidei era format din Arhitecturi rigide, atei, necredinciosi, oameni care refuza mesajele primite de la Univers si care pot castiga Pamantul cu premii, facultati, masterate dar care au o slaba digestie divina atunci cand se intalnesc cu provocarile. Urmatorul nivel de jos in sus este locuit de Semiconductorii care doar in anumite etape de crestere se deschid, ei refuzand de multe ori cunoasterea nemijlocita, apropiindu-se dar nedospind marile daruri pe care Universul ni le trimite prin experiente apoi vin Canalele care sunt si maestrii ai trecerilor, dand glas prin traducerea pe care ei o fac lumilor subtile, insasi vietii divine apoi vin Ghizii unii dintre ei maestrii ai unimii care stralucesc ca trinitati radiante pe o tema sau mai multe si cu care ne intalnim in momente cheie de viata sau cu care facem multe valsuri mai lungi, daltuind Calea.
Si canalele si ghizii coboara de multe ori cu liftul cunoasterii-iubirii-intelepciunii pana la arhitecturile rigide deschizand una sau mai multe porti de intelegere.
De la un palier la altul, Oamenii de legatura apar ca niste albinute, creend conexiuni, intalniri, deschideri de Sens. Ei duc de manuta un semiconductor la un atelier conectiv sustinut de un Ghid-Canal sau vorbesc unei arhitecturi rigide despre un insight minunat pe care tocmai l-au primit.
Arhitecturile rigide si seminconductorii pasesc prin coaching in triunghiurile potentatoare insa resping triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii. Reamintirea si dezvelirea sunt anevoioase, cu multe intoarceri la vechile paradigme. In arhitectura lor, rationalizarea este atat de importanta incat isi refuza de multe ori innoirea pe motivul ca un insight, un vis, o deschidere nu pot fi justificate cu ajutorul mintii.
Triunghiurile limitative, potentatoare, trezitoare si ascensionale descriu practic etapele pe care omul le parcurge la scoala vietii pe aceasta planeta: la inceput rigizi, apoi mijim ca niste bobocei, apoi ne trezim apoi devenim stele radiante. In aceasi piramida triunghiurile functioneaza asemenea liftului trecandu-ne de la un etaj la altul ducandu-ne pana pe varful muntelui schimbarii acolo unde putem activa soarele care suntem stralucind pe un dar sau mai multe. Opera de chiristicizare presupune multe pasiri in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii pana cand prin marea fuziune, fiica sau fiul radiaza.
Modelarea destinelor presupune sa rasfoim triunghiurile limitative care nu ne ajuta sa ne simtim impliniti si care ne stalagmizeaza in roluri de victima sau distant sau calau sa ne eliberam de astfel de hainute rigide dand glas marii noastre povesti prin triunghiuri trezitoare, ascensionale, ale unimii.
Fiecare este ghid in potential insa ne deschidem in momente diferite dupa cum ne absolvim tema, temele devenim constienti de darurile noastre si facem anumite salturi de intelegere. Triunghiurile unimii care descriu varful piramidei sunt nunti ceresti, valsuri ale sferelor, intelegeri care lumineaza departarile. In aceste triunghiuri ne intalnim cu maestrii unimii, participam la Patria Celesta, Taramul Graalului, Ierusalimul Divin.

Daca va cautati vocatia incepeti prin a vedea ce parametrii aveti in diferite triunghiuri: cunoastere-spor-putere sau bucurie-pace-intelepciune sau triunghiuri formate din competente generale: integritate-angajament-empatie sau triunghiuri formate din competente specifice.
Pasul 1 este acesta: sa spalati drumul vechi cu triunghiul iertarii
Pasul 2: este sa practicati in interiorul vostru spirala intrebarilor: Ce chemari ma anima? Ce pasiuni imi deschid sufletul? Ce vis se repeta? Care este varful meu de munte?
Pasul 3: accesati sfera reamintirii si sfera dezvelirii practicand reiki, mergand la o regresie, intrand in trialog cu un om frumos, lucrand cu triunghiurile. Ce agreementuri sufletesti ati facut?
Pasul 4: Construiti o invocatie, mantra, rugaciune in care sa simtiti valsul cu cerurile
Sunt Una cu Iubirea, Pacea, Bucuria
Sunt Tot Ceea ce Sunt
Eu Sunt
Pasul 5 Practicati recunostiinta
Pasul 6 Masurati triunghiurile vietii voastre
Pasul 7 Deschideti-va bulevardul divin, Calea conlucrand cu Triunghiurile