Pasind pe spirala inaltarii in fiecare viata ne imbracam cu un triunghi sau mai multe de lumina, spalandu-ne chipul, christicizand pasul, intrand in valsul unimii pana la marea fuziune. Ori de cate ori provocarile apar intrebati-va ce triunghi divin bate la usa voastra, ce sfere ceresti va invita la dans?!….

Nu va opriti pe prag cautand o scuza sau o acuza ci cautati prin protectorii vostri din luna in care v-ati nascut, trinitatea care va sustine, sensul acelei experiente dar si triunghiul de lumina care va cheama.

E posibil sa pasiti in spatiul descris de acceptare-blandete-rabdare apoi intr-un alt triunghi format din reamintire-intelepciune-discernamant apoi in altul format din iubire-iertare-caldura apoi sa continuati calatoria pe spirala ascendenta dezvelind noi varfuri de munti pentru o singura experienta pana cand bucuria intoarcerii acasa in chip unimic va va ajuta sa imbratisati totul asa cum vine dezvelind un dar sau mai multe cu care sa luminati muntele care sunteti.

Retineti ca fiecare triunghi de lumina activat in Acum va fi calauza voastra cand veti pleca dincolo insotindu-va pasirea, valsul unimic.

Sigur ca putem pleca si cu suparare pe Dumnezeu-viata-oameni sau nemultumire-tristete-deznadejde sau orgoliu-dispret-neacceptare accesand spirala descendenta si straturile de purificare insa urmand pasirea divina si dand glas cerurilor, o coloana de triunghiuri ne pot sustine salturile din viata de zi cu zi dar si trecerea atunci cand va veni timpul ei.

Varful spiralei ascendente ne cheama prin glasul treimic din spatele oricarei experiente.

Si da suntem mai aproape ca niciodata de piscul muntelui interior de bucuria fuziunii ultime.

Atunci cand nu se deschide poarta pentru un job incercati sa va faceti iertarile in toate triunghiurile care pot sustine activarea vocatiei, deschiderea darului, rodirea voastra. Configurati o hora a triunghiurilor si limpeziti pasirea.

Exemplu: cunoastere-putere-daruri, iubire-bucurie-blandete, intelepciune-discernamant-rabdare

Desi aveti cunoastere puteti trai un arest de putere datorat unor vieti in care poate ati folosit puterea pe dos sau puteti avea daruri insa va lipeste momentan vointa, iubirea si rabdarea sau puteti avea bucuria invatarii insa va lipseste increderea, iertarea, acceptarea. Patrundeti in spatiul sacru al exprimarii de Sine si identificati triunghiurile divine care va descriu povestea. Faceti-va iertarile fata de fiecare sfera cu oftat, cascat, lacrimat urmand apoi sa intrati in vals unimic cu ele: Sunt Una cu Iubirea, Bucuria, Linistea sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Pe fiecare raza a vietii alte si alte triunghiuri ne lumineaza chipul. Identificati-le cu detasare, iubire, bucurie unind gandul cu spusa si fapta pana cand atingand varful spiralei, muntele straluceste iar graiul divin mangaie Totul.