La temelia templului adeseori gasim in dezvelire triunghiuri tipatoare pe care le-am manifestat in multe existente si care vor sa iasa sa se transforme in unitati de sens in primavara innoirii.

Uitati-va in repetitiile neplacute din viata dvs si recunoasteti neiubirea, neiertarea, neincrederea sau un alt triunghi si cu multa blandete, recunostiinta si smerenie transformati aceste tipete in izvoare divine, drag si sens.

Primavara ne invita cu bratele ei frumoase sa sapam la radacina copacul care suntem pentru a ne pregati rodirea. Indrazniti. Triunghiurile unimii formate din daruri, intelegeri, initieri se devaluie in taina recunoasterii cu multa bucurie.

Cultivati bucuria, incantarea, avantul si veti simti cum gradina voastra interioara cuvanta.

Feminitatea este in adevar rodire, bucurie de viata si implinire si ea se deschide in n triunghiuri trezitoare graitoare la Centru.

Ce va spune in taina dezvelirii triunghiul descris de blandete-iubire de tot si toate-drag?

Dar triunghiul descris de smerenie-recunostiinta-intelepciune? Dar triunghiul descris de patrundere spirituala-deschidere-discernamant?

Feminitatea infloreste in multe triunghiuri pe care poate nu le-ati adancit pana acum. Noi fatete se devaluie si in aceasta vreme de rodire, darurile incep sa straluceasca facand pomul care suntem sa irumpa.

In treceri adeseori ne-am intalnit cu femeia-barbat virila, cu gesturi masculine, aspra si castratoare sau cu femeia-victima care nu se iubeste pe ea sau cu femeia-copil care nu are incredere in minunea care este oprind copacul interior sa se dezvaluie sau cu femeia-cersetor care doar cere, sau cu femela abila care se foloseste de atributele fizice pentru diferite avantaje sau cu femeia-politician care manipuleaza sau cu femeia-tipatoare care isi striga calitatile facand din ele o taraba nu tocmai primitoare sau cu femeia-sarpe incolacita in jurul unor asteptari, intepand pe oricine ii intervine in plan s.a.

In verbul rodirii toate aceste aspecte sunt chipuri pe care le-am avut si care in triunghiurile trezirii se transforma acum in unitati de sens, intelegeri, adanciri.

Vizualizati o hora formata din triunghiuri de lumina si voi la centru. Primiti darul fiecarui triunghi activat, pastrand in cupa care sunteti, recunostiinta, smerenia, bucuria.

In fiecare seara meditati intr-un triunghi al unimii urmand ca dupa trei zile sa conlucrati cu toate trei, in configuratii care va sunt aproape: flori, coloana nelimitarii, alte triunghiuri formate din triunghiuri, hore.

Fiind trinitati, trecerile se fac cu ajutorul triunghiurilor hranite de stradania voastra.

Atunci cand lumina voastra interioara este mare, triunghiurile rodirii va sunt aproape deschizand noi drumuri pe harta voastra evolutiva.

Incercati sa va uitati la varfuri cautand cu Centrul, inceputul unui triunghi. Si daca in dezvelire este iubirea lucrati cu triunghiurile iubirii, daca este iertarea lucrati cu triunghiurile iertarii daca este discernamantul lucrati cu triunghiurile discernamantului.

Puteti imbina mai multe terapii sau metode pentru a adanci un triunghi sau o configuratie. Important este sa fiti sinceri, consecventi si mai ales prezenti in lucrare.

Triunghiurile nu se dezvaluie jucandu-va cu formele ci in Esenta cand va adanciti, fiind pregatiti in adevar sa faceti Trecerea.

Va invit pe 11 martie la ora 19 sa lucram in triunghiurile dezvelirii, activand la centru Feminitatea.