Ne aflam in fata unui triunghi cu varful in jos format din coronavirus- criza mondiala-razboiul nevazut avand in spatele lui o trena formata din frica de boala-frica de moarte-frica de a nu fi dat afara din serviciu, neliniste-grija-deznadejde, necredinta-furie-suparare, neacceptare-egoism-impietrire, frica de schimbare-frica de viitor-frica de pierdere a controlului. Mai multe chipuri tipatoare creeaza o spirala descendenta ce sustine coronavirusul-criza mondiala si razboiul nevazut. Si toate sunt creatiile noastre negate care in acest moment ies de sub papucul comfortului si ne inconjoara. Insa Omul cu O mare este un adult treimic, un intelept, o sfera radianta, o cruce divina in actiune. Nici un razboi/ atac/ lupta invizibila nu ne poate atinge daca in centrul nostru straluceste triunghiul cu varful in sus format din credinta-iubire- Sa se faca Voia Ta, Doamne sau din incredere-pace-rugaciune sau din post-tacere-rugaciune sau din compasiune-iubire-nadejde. Permiteti treimii interioare se se activeze si sa transforme scanteiuta care sunteti intr-un soare radiant ce indeparteaza cu razele christice acesti nori ai fricii, deznadejdii, neincrederii.

Obiectivele nevazute al arhistrategiei de intuneric sunt acestea: controlul mintii colective prin frica, crearea unei republici mondiale de catre guvernul din umbra, implementarea conducerii militare de urgenta, razboiul biologic, 5g si satelitii pentru a scadea imunitatea si pentru a instala boala de radiatii, pandemia ca scuza pentru falimente, obligativitatea vaccinurilor, scaderea noastra ca numar, o rearanjare a puterilor. Cel putin asta vor fratiile intunecate si e bine sa le cunoasteti obiectivele pentru ca adevarul ne elibereaza, ne activeaza scuturile de lumina, puterile divine ascunse, increderea, curajul, forta, maretia. Sa fim ostasi divini, oameni puternici, forte treimice in actiune!!!

Legati-va de Cerurile interioare. E un proces de verticalizare a noastra care se face intr-un mod accelerat. Nu dati putere acum prea mare orizontalei vietii( ce mai cumparam, ce banuti sa mai salvam, ce colaborari sa-mi mai iau etc). Practicati predarea adica intrarea in Faca-Se Voia Ta!!!! Doar asa apare impacarea Triunghiurilor si virusul-criza-razboiul nu vor mai avea putere in viata voastra. De ce? Pentru ca Sine Divin( Superior) chipul nostru christic prin acest Faca Se Voia Ta Doamne preia carma vietii noastre aducand claritate, intelepciune, discenamant in aceasta etapa!!!! Aceasta nu inseamna lene spirituala, lasa-ma sa te las, indiferenta, impietrire, nesimtire. E chiar mai mult efort ca niciodata( sa cititi trei acatiste pe zi, sa postiti, sa practicati tacerea, sa va spalati gandurile, emotiile, faptele in lumina, sa fiti prezenti si conectati, sa multumiti, sa lucrati cu darurile voastre si in gradina orasului, tarii, a planetei.). Cultivati triunghiurile de lumina: post-rugaciune-tacere sau meditatie-contemplatie-rugaciune sau Acatistul Maicii-Acatistul Sfintilor Mihail si Gabriei-Acatistul lui Stefan cel Mare( le gasiti si pe www.frecventaom.ro la finalul ultimelor articole).

Fiind vorba de un razboi nevazut cu chipuri vizibile exprimate de coronavirus si aceasta criza e important sa cerem ajutorul si sfintilor cu sabie si al arhanghelilor( Sfantul Gheorghe care e sarbatorit acum primavara, Sfantul Stefan, Arhanghelul Mihail etc) aducand in centrul triunghiurilor formate din luptatori, chipul Maicii care coboara in structurile noastre iubirea ei, blandetea, rabdarea sau chipul Mariei Magdalena. Asa cum ati vazut la intrarea in vechile biserici ….un patrat deasupra caruia se afla un triunghi albastru din care ne priveste ochiul divin, exact asa este si chipul vietii noastre si in mod special acest an. Nu vom putea stapani patratul materiei cu criza, virusul, cutremurele lui daca nu stam in triunghiul spiritului. Doar acolo ne putem simti protejati. Cum este o casa careia vantul i-a luat acoperisul? E o casa neprotejata expusa frigului, dezastrelor, distrugerii. Exact asa ne-a prins criza……..atasati de dorinte ,contopiti cu patimile, innebuniti dupa control…..adica fara acoperis fata triunghiul spiritului activat!!!!!

Si e un moment minunat, binecuvantat, plin de talc… sa dam grai in acest post, individualitatii( triunghiului cu varful in sus) folosind marile daruri ale ortodoxiei. Lasati incrancenarea, supararea, furia sau frica. Totul e ingaduit de sus. Nimic nu e nedrept. Da, este o triere a graului de neghina care se face cu sprijinul Arhanghelului Mihail cel care separa roada de pom, copilul de mama( cand vine pe lume), discipolul de maestru( cand discipolul s-a copt). E o cernere in care razboiul nevazut, criza, virusul corona sunt ingaduite ca forme de plata colectiva si individuala.

Fiti incredere, iubire, pace! Rugati va pentru oras, tara, planeta cu toate structurile! Oftati, cascati, lacrimati!!Doar asa putem face o trecere plina de intelepciune catre chipul nou, radiant al Omului cu O mare al orasului, tarii, planetei!!!!

Sfanta Treime

Sfinteasca-se Numele Tau,

Vie Imparatia Ta,

Faca-Se Voia Ta,

Precum in Cer si pe Pamant!!!

Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina!

Da-ne o noua astazi,

Si ne iarta pe noi greselile noastre,

Precum si noi iertam gresitilor nostri(. aici opriti-va si verificati ce nu ati iertat)( nu exista trecere fara iertare)

Si ne activeaza cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum!!!

Si binecuvanteaza Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!!

sau

Doamne Isuse Hristoase,

Fiul lui Dumnezeu,

Miluieste pe mine, Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!!

Mai sus sunt 2 rugaciuni cunoscute care contin treimi pline de talc( omul-fratii mei- tot locul sau cunoasterea divina-puterea christica-darurile omului cu O mare). Noi am fost creeati dupa chipul Domnului, cu acces la cunoasterea divina, la puterea cereasca la daruri in conformitate cu legea meritelor). Daca simtiti ca va ajuta, aveti rezonanta, va sunt aproape, repetati-le de 7, 9, 21, 40 de ori pe zi. Fie ca Treimea din voi sa straluceasca in Tot si Toate! Am scris aceste rugaciuni sub dicteu la fel ca si celalalte care poate v-au inspirat pasii. In masura in care simtiti sa le asezati in hora luminica creata de toate grupurile de spiritualitate, minunat! O tesere noua se face chiar in Acum si fiecare gand de lumina, rugaciune, post conteaza!!!! Contribuim la rescriere cu totii, un nou anotimp pregatindu-se sa tasneasca din zorii iubirii, intelepciunii, increderii!!!!