Triunghiurile limitative sunt formate din calităţi folosite în exces, sabotori psi, credinţe limitative, atitudini negative, noduri mentale şi emoţionale, patimi şi roluri pitice prin care dispunem de ceilalţi sau ceilalţi dispun de noi.

Dacă negăm aceste triunghiuri sau le dosim ele îşi amplifică puterea asupra noastră revenind în momente de vulnerabilitate cu forţe din ce în ce mai mari.

Orice triunghi limitativ găzduit în interiorul nostru prea mult timp, generează stări conflictuale, tulburari emoţionale, neîmplinire, boală.

Exemple de triunghiuri limitative: zgarcenie-suparare-orgoliu, egoism-dispret-impietrire, risipa-eu merit-furie, neliniste-neincredere-neacceptare, suparare-nerabdare-invidie, Fifi nemultumita-Printesa plina de asteptari-Calalul, Falsul salvator-Victima-Distantul Impietrit, ezitantul-hiperrationalul-judecatorul, manipulatorul-mincionosul-tradatorul.

O problema financiara poate fi atrasa de unul sau mai multe triunghiuri limitative şi ea ne mută de la EXTERIOR la INTERIOR pentru a activa acele triunghiuri potentatoare-trezitoare ce deschid portile Materializarilor in Unime.

Identificati cei doi sabotori sau cele doua roluri limitative in care intrati atunci cand este vorba de bani. Asezati-i la baza triunghiului. Reamintiti-va scopul pentru care ati venit aici ex: Valsul sferelor, Mantuirea, Bucuria unimii, Implinirea, Zborul. Desenati un triunghi mare si in centru un triunghi mai mic. Ce virtuti va pot ajuta sa dezvoltati o atitudine-Graal fata de bani? Ce atribute divine va pot sustine sa atingeti scopul care va cheama?

Intrebari potrivite atunci cand va aflati in arest financiar:

  1. Ce parti din mine au atras acest faliment?
  2. Ce atitudine am in relatia cu banii?
  3. Cand nu am spor?
  4. Ce virtuti ma pot sustine in materializare?
  5. Ce sabotori psi nu ma ajuta sa materializez?
  6. Ce credinte limitative am mostenit de la parinti?
  7. Ce simt cand dau bani?
  8. Ce triunghiuri de lumina ma pot ajuta in acest proces de recriere?

Mici pasi pe care ii puteti face pentru a iesi din arest: 1.Triunghiul iertarii ( Ma iert si ma dezleg pentru toate greselile si pacatele pe care le am fata de bani din toate timpurile si ipostazele, Rog sa fiu iertat si dezlegat, Sunt Una cu Iertarea 2. O raurire divina care sa va sustina: Sunt abundenta si iubire, Liniste si Implinire 3. Frecventa recunostiintei, Multumiti pentru fiecare ron primit dar si pentru lipsa lor

Mai multe vom discuta in atelierul din 29 martie care va incepe la 9 30. Gasiti prezentarea lui pe frecventaom.