Exista in noi credinte limitative, patimi, vicii, dependente, trasaturi de caracter, emotii disonante care creeaza in viul lui acum, situatii, bucle existentiale, obstacole care nu ne plac insa radacinile lor sunt in interiorul nostru. Ati vazut cu siguranta conflicte in strada generate de orgoliu-furie-dispret sau ati intalnit cancere generate de neiubire-neiertare-neincredere sau ati auzit de accidente de masina generate de suparare-nemultumire-deznadejde.
Triunghiul limitativ este chipul nostru neluminat, aripa franta, ceea ce evitam, negam, nu acceptam, bagam sub pres, copilul abandonat care asteapta sa fie imbratisat, primit Acasa, iubit.

Intrebati-va in toate momentele dureroase ce parti din voi au atras, chemat acea situatie?
Si mai departe ce daruri va aduce acea experienta?
Descoperiti sabotorii interiori dar si intelegerile, deschiderile, schimbarile care graiesc prin intermediul acelei situatii poate in primul moment catalogate de voi ca fiind nefericita?!….

Orice provocare are in spate un triunghi cu varful in jos format din sabotori interni dar si un triunghi cu varful in sus format din daruri si intelegeri care ne sustin in opera de reintregire, intoarcere Acasa, vals al sferelor.

Uitandu-ne in chipul cazut si spalandu-l cu lumina ati observat cu siguranta cum orgoliul-furia-neacceptarea se pot transforma in smerenie-iubire-acceptare sau nelinistea-tristetea-nemultumirea pot deveni in lumina constientei,liniste-bucurie-multumire sau judecata-inchistarea-raceala se pot transforma in nonjudecata-deschidere-caldura?!

Transformarea-transmutarea-transfigurarea sunt sustinute de transconstient, sinele divin care prin faca-se voia ta face din triunghiul cu varful in jos,insusi peretii Graalului in care ambrozia divina, coboara dand glas trinitatii care suntem.