Eram pe un munte argintiu si priveam valea. In ochiul mustind de Sens am vazut trei triunghiuri care au deschis Calea apoi s-au strans in Cerc vorbind cu el Unul apoi au inceput valsul in jurul unei Spirale albe de lumina, glasuind in Unime. Cand dansul s-a inchis s-au asezat in florile Sufletului desfancandu-se in n triunghiuri graitoare, radiind catre Tot in Bucuria lui Impreuna-Una!!!

 Sistemul Triunghiurile Schimbarii porneste de la trinitatea Mama-Tata-Fiu, Fiica care este inscrisa in geometriile sufletului nostru si care ne insoteste in Tot si Toate reamintindu-ne cine sunem in aceasta calatorie catre Acasa.

Uitati-va in repetitiile neplacute ale vietii voastre, vorbiti cu prietenii vostri, reflectati. Si daca Neiubirea-Neincrederea-Neiertarea sau Intolenta-Rigiditatea-Nerabdarea sau Frica-Supararea-Ura v-au sabotat in multe situatii, puneti-va urmatoarele intrebari: Ce daruri mi-au adus provocarile cu care m-am intalnit in aceste triunghiuri?Ce intelesuri mi-au revelat? Cum pot aduce aceste Rosturi in Taina lui Acum?

Prin introspectie, autoobservatie, impletindu-va cu intuitia si trialogul apar nucleele de lumina ex: Ascultarea-Empatia-Asertivitatea facand astfel prima trecere de la un triunghi limitativ la unul potentator. Puteti deasemenea sa construiti triunghiuri din competente, valori, credinte cu care puteti comunica atat cat simtiti, atat cat va ajuta in procesul de limpezire si asezare.

Nu ramaneti insa in triunghiurile potentatoare. Mergeti mai departe catre acele triunghiuri in care se produc marile transformari in care se activeaza PUTEREA, CUNOASTEREA, DARURILE dintr-un Inceput, de Altadata, din Acum. In viul regasirii,  SCHIMBAREA ne atinge Centrul, radiaza din TOT ne invita in Impreuna-Una.

Lucrand cu Maestrii Triunghiului, Intregul care Suntem isi incepe Valsul pe Spirala Inaltarii, glasuind in Unime, stralucind.

Va astept pe 6 august la 18 45 la o noua intalnire cu Luminatorii Triunghiului.

Temele abordate sunt: Repetitiile vietii,  Atractorii, Chemarile, Noduri si dezlegari, Initieri in Triunghiuri, Dimensiuni ale Schimbarii, Sfanta Trinitate, Misiuni planetare, Valsul sferelor, Graalul in centrul triunghiurilor divine, Corespondente cu alte civilizatii in spatiul sacru al Triunghiului, Comunicari in Unime, Triunghiuri karmice si Provocari, Deschideri la Centru.

 Unde? Ion Bogdan nr 2 et 2 interfon 2, zona ASE, din Calea Dorobanti

Cat ? 30-50 lei

Atentie : in intervalul 18 45-19 05 interfonul va fi deschis apoi il vom inchide pentru a onora aceasta lucrare care se face in curgere.

Va rugam sa veniti incepand cu 18 45.