In preajma echinoctiului, goarna energetica m-a chemat sa simt, sa primesc, sa inteleg ceea ce in Acum descrie harta energetica a tarii noastre.
In primul rand am vazut multe grupuri de lumina deschise ca niste flori albe frumoase emitente si spirala inaltarii insailandu-le pe toate in bucuria lui Impreuna-Unul. Eram coplesita, desfacuta, fericita. Suntem atat de aproape energetic si spiritual chiar daca nu ne vedem ci poate doar ne intuim.
Apoi am vazut o sfera mare frumoasa cu niste configuratii bleo, mov, albe minunate peste care o plasa pamantie, neplacuta, sufocanta, urata, jubila. Spun astfel pentru ca nodurile plasei cresteau foarte rapid parca hranite din abundenta de noi-toti. Am cerut indrumare si mi s-a spus ca asa este in Acum, tara noastra. Deruland filmul energetic am inteles ca lacomiile, piticismele si versatilitatile noastre au permis acestei tesaturi sa creasca si sa sufoce sistemul economic, sistemul medical si restul si daca nu ne oprim vom intra pe o linie de destin in care ne vom chinui foarte tare pana in 2016-2017 vom face pasi mici pana in 2030 iar saltul abia dupa il vom rasfoi pana in 2100.
Va rog dragii mei, treziti-va. Aceasta este prima tema din Contractele noastre Spirituale. Activati divinul din voi si veti vedea ca aveti totul pentru ca sunteti Totul.
Nu mai ascundeti in toate proiectele europene intentii meschine de imbogatire dupa care va intrebati inocent de ce nu va vin banii, nu mai alergati dupa pozitie, premii, recunoastere publica vanzand lucruri fara vlaga, depasite, care au in textura lor energetica, suparari, atasamente, incrancenari, nu mai creditati meschinariile, supuseniile, ipocriziile.
Ascultati Cerurile si veti sti ce lectii educationale sa faceti sau ce training-uri sa oferiti,  cautati cu oameni frumosi in trialog, rostul vostru pe harta tarii si a lumii, dezvaluiti darurile pe care le aveti, activati triunghiurile schimbarii in viata voastra personala si in business-ul pe care il conduceti, traiti bucuria de a fi, marturisiti Unimea.
Haideti sa lucram de trei ori pe zi pana pe 22 dec 2012 pe tara noastra, planeta, orasul in care ne aflam si vom accesa cea mai frumoasa linie de destin pentru noi toti in Impreuna-Unul.
Ce inseamna acest lucru? Inseamna sa luminam locul unde ne aflam, daruind bucurie, recunostinta, frumos, inseamna sa ne rugam, inseamna sa ne periem gandurile si emotiile ca sa nu mai hranim nodurile negre ale plasei care ne sufoca, inseamna sa emitem din centrul fiintei noastre, inseamna sa cautam real frumos in vers divin, rostul acestor vremuri, inseamna sa trecem prin poarta acelor initieri care ne cheama, inseamna sa ne altoim verticala divina cu valori frumoase si obiective inaltatoare, inseamna sa marturism divinul din noi in bucuria de a fi  IMPREUNA-UNUL.
Tara aceasta este minunata in Divinul din Ea. Permite-i sa se dezvaluie.
 In TEMPLUL UNIMII in bucuria regasirii,  familiile de lumina isi dau mana marturisind in taina pe UNUL. De aici din Bucurestiul trezit multi traitori de sens vor merge sa deschida triunghiuri planetare si interplanetare, vor dezvalui cunoasteri, sensuri, taine, vor imbratisa cu lumina oameni si locuri vor configura Noua Lume.
In aceasta lucrare si noi Frecventa Om va chemam sa deschidem IMPREUNA triunghiul Sfinxilor boltind fiinta lumina a lumii cu multe intelesuri. Pelerinajul din Peru este o chemare si el vine la distanta de trei ani dupa ce la Sfinxul din Bucegi mai multi dintre noi am primit taina Kogayonului. Aceasta calatorie tesuta din multe revelatii, acordaje, scrieri conective va va fi urmata in septembrie 2013 de o intalnire cu piramidele din Egipt pentru a inchide triunghiul de lumina. Vor mai fi si alte calatorii energetice deschizatoare de porti pe harta noii lumi insa toate la momentul potrivit.
Revenind la noua ordine si Acum, sta in puterea noastra sa accesam cel mai inalt viitor in Impreuna-Unul. Cardul nostru divin este plin de jerfele stramosilor nostri, de nevointele sfintilor, de cautarile noastre, de regasiri, de puritate si onestitate, de frumusete, intelepciune, bucurii, de renuntari, de chemari urmate si innobilate de sensuri si de multe lucrari de lumina pe care le-am facut Impreuna in miliarde de ani.
Haideti sa ne intalnim de cel putin 3 ori pe zi la masa tacerii in templul interior si cu ingerii alaturi sa contemplam MINUNEA CARE SUNTEM IN BUCURIA REAMINTIRII, INTREGIRII, UNIMII.
Deasemenea va astept in Serendipity pe 17 oct. la ora 19 15 sa activam triunghiurile translatoare ale Ramaniei, sa curatam si sa dezlegam locurile care ne cheama, sa vorbim cu sufletul tarii noastre, sa lasam daruri energetice acolo unde simtim, sa activam reteaua Muntilor Sacri, sa primim raspunsuri in poarta Sfinxilor, sa ne conectam la triunghiul descris de Cavalerii Luminii-Templul Unimii-Noi Suntem Una, sa scriem conectiv, sa vorbim cu alte civilizatii, sa marturisim minunea de a fi in Impreuna-Unul!