Incercati sa identificati rolurile limitative in care intrati de obicei in cuplu sa spunem distant impietrit si victima sau doi sabotori psi care va perturba, ultrarationalizarea si ezitarea sau doi atractori negativi care constant genereaza repetitii negative si anume doua credinte limitative: nu merit sa am bani si nu voi fi niciodata fericita. 

Desenati un triunghi avand la baza chipurile sau numele acestor roluri, sabotori, atractori. Apoi ganditi-va la scopul vostru in aceasta viata ex: indumnezeirea, mantuirea, eliberarea, inmultirea talantilor, implinirea, respectarea voii divine, predarea, valsul sferelor, marea fuziune, unimea.  Asezati-l ca varf de triunghi. 

Activati spirala intrebarilor. Cum pot ajunge la Implinire( scopul pe care vi l-ati setat)? Asezati in centrul triunghiului mare un triunghi mai mic. Ex: meditatie-contemplatie-rugaciune sau iubire-armonie-pace sau Soare christic, primeste-ma. Triunghiul din centru poate descrie trei virtuti, trei terapii, trei intrumente divine, trei cuvinte-nuclee de lumina. 

Aplicati in etapa actuala triunghiul din mijloc, insasi miezul. Ce intelegeri se activeaza in viata voastra? Cum va vorbeste soarele christic? Ce radiante apar practicand triunghiul din mijloc? Ce transformari va lumineaza pasii?