Sunt alcătuite din credinţe potentoare- trezitoare, daruri,  potenţe, calităţi, virtuţi, intuiţii, acordaje ceresti, initieri, calatorii spirituale reveland la centru, in miez, contractul nostru spiritual, bulevardul divin/ calea, talantii, cunoasteri inaltatoare precum si varful de munte pe care il poate atinge omul cu O mare( treimea in actiune, inteleptul radiant, intregimea) 

Aceste forte treimice activate ne muta de pe un nivel de constienta pe altul activand transformarea, transmutarea, transfigurarea. Corpul de lumina radiaza dand grai bucuriilor ceresti. 

Anumite triunghiurile potenţatoare sunt si triunghiuri trezitoare.  Descoperirea lor antrenează în cascada  situaţii potenţatoare şi trezitoare.

Un triunghi trezitor transformă orice nod mental, emoţional, existenţial, karmic în dar cu care omul poate urca muntele christic stralucind pe varf ca ghid-om frumos-metaconsilier sau maestru-lider-initiat sau sfant-geniu-traitor de Sens. Triunghiul trezitor dezvaluie in centrul lui Adevarul eliberandu-te de roluri limitative, atasamente, dorinte, asteptari.

Aceste triunghiuri divine ne dezleagă cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput de Altadata si din Acum facandu-ne constienti de intregimea care Suntem.

Triunghiuri trezitoare incluse in rugaciuni, invocatii, rauriri divine: 

Sfanta Treime, 

Sfinteaca Se Numele Tau, 

Vie Imparatia Ta, 

Faca Se Voia Ta, 

Precum in Cer asa si pe Pamant

Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina 

Da-ne o noua astazi, 

Si ne iarta pe noi greselile noastre

Precum si noi iertam gresitilor nostri.

Si ne activeaza cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Alatdata din Acum( triunghi trezitor)

Si binecuvanteaza Omul, Fratii mei , tot Locul. ( triunghi trezitor)

sau

Treime in Unime

Miluieste-ma pe mine Omul, Fratii mei, Tot Locul( triunghi trezitor).