Provocarile, experientele, conflictele insasi viata este cea care in fiecare clipa va dezvaluie ce triunghiuri limitative nu va lasa sa straluciti individual, in cuplu sau in profesia voastra si de aici pe aripa introspectiei, flow-ului, trialogului, initierilor puteti face trecerea de la ceea ce gatuie relatia cu voi si ceilalti la triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii in centrul carora se configureaza darul individual si de cuplu, darul profesional, povestea voastra, soarele care sunteti.

Nu va uitati in exterior acuzandu-va parintii, matusile, sistemele, educatorii. Dreptatea nu este nici la calau, nici la victima nici la distant si nici nu o vom gasi in maldarul cu emotii reziduale ci la nivelul triunghiului cu varful in sus format din corpul atmic-budhic-cauzal. Pentru a ajunge aici e nevoie sa practicam meditatia, contemplatia, sa luam initieri pe lumina pentru a putea vedea daca ostilitatea nu vine cumva din alte vieti si ceea se intampla acum este doar o forma prin care culegem ce am semanat candva sau poate sitiuatia neplacuta este o proba a destinului sau este doar o experienta ingaduita plina de talcuire pentru noi-toti.

Situatia in sine este neutra insa fiecare poate trai o alta emotie de care este responsabil. Exemplu: mi-a plecat un angajat foarte capabil. Ce simte managerul? Furie, Angajatul-Bucurie, Colega care a conlucrat cel mai mult cu cel care pleaca-admiratie.

Cel care simte furie e important sa mearga mai departe. Ce triunghi limitativ imi declanseaza aceasta emotie? Orgoliul-Atasamentele-Pretentiile.(Triunghiul limitativ care tipa in voi si care atinge si alte relatii este creatia voastra. Pacatele, greselile noastre de acum si de altadata lasa in corpurile grosiere dar si in cele subtile, reziduri care atrag provocari.) Ce ma poate ajuta sa trec intr-o alta etapa, sa ma bucur de ceea ce este asa cum este? Smerenia-acceptarea-intelepciunea.

Alte triunghiuri cu chipuri plangacioase: nu merit nimic-delasare-frica, furie-nemultumire-neacceptare, nerabdare-orgoliu-judecata, neliniste-discernamant mic-ceata, lipsa de integritate-nesinceritate-fuga, le stiu pe toate-orgoliu-dispret, neiertare-neincredere-neiubire, tristete-resemnare-nemultumire,lene-iritare-gandire critica, evitare-minciuna-orgoliu, hot-tradator-judecator, prost de bun-naiv-nemultumit, vazduhist-naiv-necentrat, vesnic indragostit-lipsit de discernamant-ignorant, victima-resemnat-pierzator, iresponsabil-nonempatic-judecator.

Nu lasati versul minunat al vietii sa fie omorat de triunghiuri constrictoare.

Uniti-va cu Cerurile si veti descoperi in chiar Triunghiul iertarii, Trinitati radiante ce vor deschide drumul vostru, vor sustine povestea cuplului, vor radia pe bolta proprie, a cuplului, a familiei, a profesiei.

In sine orice situatie neplacuta ne conduce intr-un coltisor al fiintei noastre ce trebuie limpezit curatat, luminat. Patrundeti acolo cu blandete-armonie-pace.