Ce facem cand se repeta triunghiul format din victima, calau, distant impietrit? Posibil sa va fi intalnit cu acest triunghi sau altul cu chipuri triste repetand aceleasi roluri declasand aceleasi bucle emotionale. Ceva se repeta……va spune o voce si suferinta revine in lupta pentru un barbat care este calaul sau distantul si voi victima. Si el continua sa penduleze intre inocenta fricoasa si focoasa roscata sau intre delicata eterata si bomba sexi. Ce parti din voi aleg sa joace un rol limitativ? Si cum este viata voastra in acest rol secundar tanjind dupa unicitate, radianta, stralucire? Va poate aduce implinire un astfel de triunghi limitativ?

Daca v-ati propus sa va dezbracati de rolul victima, identificati atractorii interiori cu care ati atras acest triunghi: frica-neincrederea-neiubirea sau supararea-neacceptarea-ignoranta sau tristetea-neiertarea-atasamentul fata de un barbat ?!!! Un triunghi in lacrimi atrage si mai multe lacrimi. Intrati in energia asumarii de Sine si identificati credintele limitative, fricile, schemele emotionale, sabotorii interni, asteptarile, conditionarile, dorintele. Victima si-a cedat puterea tatalui sau mamei sau calaului-manager sau falsului maestru, ea nu este stapana pe Sine, ea nu stie cine este. Ceilalti sunt mai buni, mai frumosi, mai radianti. Eu nu sunt bine, ceilalti sunt….asa suna vocea ei. Si da ceilalati sunt de vina si pentru nefericirea mea. Eu nu sunt la butoane, Ceilalti imi conduc nava pe apele vietii.

Intrati in centrul triunghiului si marturisiti-va puterea. Exprimati-va cu blandete-ferma. Nu cedati pentru avantaje materiale sau de alt tip …..ramanand amanta sau a doua prietena sau fraieruta sau cea care accepta orice si sta in raft sau rezerva sau naiva manipulata. Cine sunt este intrebarea care da jos valurile…..si ce aleg?

Priviti-va chipul celest. In sfanta biserica ati intalnit icoana amantei? In sufletul vostru meritati sa primiti doar faramiturile de la masa regelui?

Treimea cereasca este formata din tatal, mama si copilul. Atat. Si urmand acest chip christic activand mama interioara, tatal interior, copilul divin, rolurile limitative vor pleca, omul innoit, vertical, frumos, radiant dezvelindu-se in centrul triunghiului. Atata maretie in omul regasit, insasi Muntele.

Triunghiurile limitative creaza povesti cu limite…..amanta nu se poate bucura de sarbatori, copiii ei nu sunt primiti de catre bunici si tot asa. Insa cati dintre noi stiu ca pentru astfel de roluri cum ar fi cel de amanta poti primi un arest care se poate traduce prin 7 vieti de singuratate sau daca nu acceptati aceasta perspectiva, platile pot fi boli, invizibilitate, blocaje financiare, neimplinire.

La inceput de viata cat nu suntem inca definiti, cristalizati aceste triunghiuri limitative sunt foarte atractive, incitante, pline de emotii. O competitie fara premii insa o tentanta, senzuala, coplesitoare competitie. Insa dupa si ani….apare suferinta iar cand rolul se repeta deja victima isi are mirosul ei cu care atrage noi calai si cam aceleasi povesti incalcite.

Primul munte pe care il urcam in noi este cel al carui varf poarta numele de Asumare de Sine…Imi asum …… naivitatea, neincrederea, frica pe care o am si aleg sa ma cunosc si sa-mi dezvalui puterea, forta, radianta. De aici putem imbraca triunghiuri de virtuti, triunghiuri de initieri, triunghiuri de intelegeri cu care putem dezactiva rolul limitativ dar si drumul limitativ pe care l-am ales.

V-ati intrebat de ce barbati impietriti aleg si victima-bleguta si calaul-bomba sexy? sau de ce falsul maestru are nevoie de un discipol femeie slab de inger si un o femeie controlor? Priviti triunghiurile vietii cu detasare…Unele sunt frumoase, radiante descriind chipul celest altele sunt formate din tati punitivi-copiii razvratiti-mame infantile sau mimoze, calai, stersi sau din morocanosi, infatuati, reci…..

Atunci cand v-ati gasit chipul celest si radiati ca niste intelepti frumosi, forte trinitare in actiune, tati-mame-copiii veti atrage doar intelepti, triunghiuri ceresti, oameni caldurosi, frumosi, radianti. O treime in Unime cu care veti trai valsul sferelor, Acasa.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice