Inainte de a cobora aici, in viata dintre vieti, cu ghizii nostri alaturi, am urmarit pe ecrane holografice Valsul sferelor pe Spirala inaltarii. In vers divin aceasta taina ni se dezvaluie la Centru prin trei nuclee de lumina: regasire, fuziune, impreuna suntem Una. Pe bolta recunoasterii de Sine, Sferele care suntem stralucesc transformand visul in Unime in Frumusete, Drag, Sens.  

Dansul acesta ne reveleaza in Clarul Sufletului ca intregirea noastra a fiecaruia dar si fuziunile in Impreuna-Una sunt stiute de noi si ghizii nostri si sustinute de Triunghiurile Calauza.

 Spirala se invarte si emite la fel si sferele care se ating, se suprapun, stralucesc, radiaza, canta. Valsul lor este recunoscut de Marea Sfera Centrala din care Sfanta Treime ne imbratiseaza. La finalul valsului toate sferele fuzioneaza cu aceasta, Unul dezvaluindu-si rodirile prin toate sferele cu care s-a intalnit in Sfant Numele Tau. Aici apare taramul lui Acasa, bucuria regasirii, insasi Taina.

 Cu acest sentiment de Unime, de contopire cu Totul, de dor de Regasire, de Cina in Taina Sufletului coboram cu totii si el este la carma devenirii pana cand valsul il fac toate sferele in Impreuna-Una.

 La intoarcere dupa fiecare viata dar si atunci cand ne pregatim aterizarea, acest vals este contemplat de sufletul nostru care tanjeste dupa aceasta dulceata, zbor si drag, implinire prin fuziune. In orice meditatie, deschidere de Sens, bucurie intregitoare, acest vals apare, unind Cerul si Pamantul, deschizand portile Intregirii, contopind Sferele care Suntem cu Totul.

 Ca sa dati drumul acestul vals in voi e suficient sa va opriti un pic in Centru, vibrand cu intreg Universul.

In cupa Vietii, valsul isi dezvaluie pasii in hora triunghiurilor trezitoare pe care sufletul nostru o porneste.  

In taina lui Acum o sfera se apropie mai mult de voi. O recunoasteti?

Va invit la atelierul intitulat Triunghiuri radiante pe harta cuplului. Valsul Sferelor.

 Povestea acestui atelier a inceput demult, fatele ale lui fiind lucrate atat in viata dintre vieti cat si in multele intrupari pe care le avem pe aceasta planeta si nu doar aici.

 Am ales special triunghiul descris de Maria-Ana-Ioachim un triunghi divin, o radacina din care copacul vietii tasneste purtand in el, Sferele care Suntem.

 Fara triunghiurile trezitoare-translatoare, Familia interioara nu este vindecata, fara triunghiurile ascensionale, Marea Familie nu face Valsul pe Spirala Inaltarii.

 Cand va fi acest atelier? Pe 8 sept 2014

Ora?19( va rugam sa veniti cu maxim 15 min inainte)

Unde? Ion Bogdan nr 2A, interfon 2, et 2, din Calea Dorobanti, zona ASE

Cat? Intre 30-50 ron

 Pentru maestrii trecerilor si nu doar pentru ei lansez un mic proiect intitulat: Rechizite, ghiozdane si caiete pentru micutii indrumatori. Contribuiti cu cat simtiti in asa fel incat cativa frati de-ai nostri sa se bucure de aceasta Trecere ( de la o clasa la alta) pe spirala evolutiva.