Mintea-inima-corpul tes impreuna un triunghi ce naste in centrul lui personalitatea cea care graieste in mod obisnuit prin ego. Acest triunghi cu varful in jos se zbenguie adeseori in viata noastra prin dorinte generand atunci cand lacomia-frivolitatea-rapacitatea cresc sau cand zgarcenia-furia-supararea apar bucle existentiale dureroase. Cu siguranta ati intalnit oameni prinsi in capcana triunghiurilor limitative descrise de frici-suparari-refuzuri sau furii-neacceptari-neiubire sau neiertare-dispret-orgoliu inaintand greu cautand tapi ispasitori sau judecandu-se aspru considerandu-se ratati sau nedreptatiti. De multe ori din miezul acestor triunghiuri cenusii, maro, negre subpersonalitati de printesa, vataf al curtii, Gigi neintelesul, Piticul morocanos, Vesnicul nemultumit isi scot capsorul, furand carma vietii si cerand dreptate.

Triunghiurile limitative sunt chipurile noastre plangacioase, murdare, in tipat cu care am venit din alte vieti sau sunt din copilarie, pubertare, adolescenta si ele doar ne invita sa lucram asupra lor pentru a ne dezveli chipul christic, viul luminic.

Observati cand se activeaza aceste triunghiuri si subpersonalitatile se urca pe scena.  Nu judecati.

In lumina constientei, observand anumite comportamente, puterile acestor triunghiuri in tipat incep sa dispara.

Triunghiul cu varful in sus, cel format din corpul atmic, al maestrilor( fapte inaltatoare) budhic, al sfintilor( sentimente inaltatoare), cauzal, al geniilor, metaconsilierilor, deschizatorilor de porti( idei inaltatoare) ne ajuta la Centru sa transformam orice neacceptare-neiubire-neiertare in dar si salt de intelegere pentru noi-toti.

Dealtfel veti observa ca orice triunghi format din initieri reiki, intuitii, trezii, calatorii spirituale, deschideri de Sens sau orice triunghi format din post-spovedanie-impartasanie lumineaza colturile ascunse ale casei interioare sustinandu-ne in limpezire, asezare, aliniere.

Ca sa eliberati un triunghi constrictor si o subpersonalitate e important sa mariti lumina interioara. Cu farul astfel activat Calea va fi frumoasa si chipul vostru va radia.