Provocarile, experientele, conflictele insasi viata este cea care in fiecare clipa va dezvaluie ce triunghiuri limitative nu va lasa sa straluciti individual dar si in cuplu si de aici pe aripa introspectiei, flow-ului, trialogului, initierilor puteti face trecerea de la ceea ce gatuie relatia cu voi si ceilalti la triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii in centrul carora se configureaza darul individual si de cuplu, povestea voastra, soarele care sunteti.

Nu va uitati in exterior acuzandu-va parintii, matusile, sistemele, educatorii.

Triunghiul limitativ care tipa in voi si care atinge si alte relatii este creatia voastra.

Incercati sa priviti cu iubire aceasta dezvelire conlucrand in transformarea, transmutarea, transfigurarea voastra cu TransConstientul sau Sinele Divin, marele invatator, stralucitorul maiestru, cel ce este.

Cand va opriti in fata unei porti si simtiti ca nu puteti trece dincolo pentru ca pazitorii pragului vad ca in aceasta etapa prea multe triunghiuri limitative se manifesta, opriti-va un pic in Centru si puneti intrebarile potrivite, rasfoiti experientele repetitive, reflectati.

De multe ori triunghiul descris de aroganta-agresivitate-orgoliu atrage manageri autocrati sau rigizi, parteneri dominatori, prieteni falsi. Leagea atractiei, legea rezonantei si toti maestrii invizibili va vor aduce pe harta exact oamenii care reflecta triunghiul limitativ construit in viata aceasta de voi, mostenit de la parinti sau venit din alte timpuri. Si alte triunghiuri limitative pot crea sangerari: nu merit nimic-delasare-frica, furie-nemultumire-neacceptare, nerabdare-orgoliu-judecata, neliniste-discernamant mic-ceata, lipsa de integritate-nesinceritate-fuga, le stiu pe toate-orgoliu-dispret, neiertare-neincredere-neiubire, tristete-resemnare-nemultumire,
lene-iritare-gandire critica, evitare-minciuna-orgoliu, hot-tradator-judecator, prost de bun-naiv-nemultumit, vazduhist-naiv-necentrat, vesnic indragostit-lipsit de discernamant-ignorant, victima-resemnat-pierzator, iresponsabil-nonempatic-judecator.

Nu lasati versul minunat al vietii sa fie omorat de triunghiuri constrictoare.

Uniti-va cu Cerurile si veti descoperi in chiar Triunghiul iertarii, Trinitati radiante ce vor deschide drumul vostru, vor sustine povestea cuplului, vor radia pe bolta proprie, a cuplului, a familiei voastre.

Descoperiti in chiar centrul triunghiului de lumina, manunchiul de raze sau buchetul de flori pe care il poarta Mireasa Vietii, Frumoasa, Frumosul care Sunteti.