Triunghiul cu varful in jos format din hot-evitant-tradator a dat peste noi toti ca un tren uitat ce se intoarce din trecutul nostru cu o viteza uriasa prin toate aceste evenimente din strada invitandu-ne la o exorcizare colectiva in care primele cuvinte sunt Recunosc/ Recunoastem.

Cu totii intr-o masura mai mare sau mai mica am hotit, tradat, evitat Acum sau Altadata si iata ca prin chipul conducatorilor nostri ni se dezvaluie unde mai avem de lucrat fiecare pentru ca acest noi colectiv sa straluceasca in Impreuna-Una.

Da, e de dorit sa iesim in strada si sa ne activam puterea fizica manifestata insa fara pumni si in acelasi timp suntem chemati sa dam drumul si puterii infoenergetice care creste prin rugaciuni, mantre, meditatii asa cum a facut-o si Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu si multi luminatori care au trait in acest spatiu.

Posibil sa va amintiti ca inainte de fiecare lupta Stefan cel Mare postea trei zile, se spovedea si se impartasea la Daniil iar apoi cu o mana de voinici insotit de multe entitati de lumina pleca sa se lupte cu vrajmasii, aparand tara aceasta si toata gradina cu virtuti, daruri, deschideri de Sens pe care Cerul a lasat-o aici sa fie spirala de lumina dar si soare pe harta energetica a Noului Pamant.

Nu e intamplator faptul ca suntem la rascruce de drumuri, o tara de trecere, un taram binecuvantat ce sade in triunghiul descris de Rusia-China si America cumva la mijloc, ghem aurit imposibil de cucerit si totusi greu de acceptat, minge divina in actiune care pune in lucru insasi noile covoare-harti ale lumii.

De ce ne-o pus Doamne Doamne stalp de lumina in oceanul ruso-turc?

Ca sa aratam in primul rand vecinilor nostri mari fizic ca puterea vine din interior, din Centru, din acel rasarit de aripi tesut de Ceruri nu pentru a epata nici pentru a cuceri ci doar pentru a impartasi in Impreuna-Una.

Varfurile sociale si politice sunt dezbracate in acest inceput de an pentru a-si slefui fiecare muntele interior, pentru a creste adevarata maretie. Si cand noi vom fi inauntru lideri frumosi vom avea afara conducatori radianti si o tara minunata care va atinge cu trena ei energetica pe toate suratele ei, daruind, iubind, imbratisand.

….

Vom deschide atelierul din 8 februarie cu o lucrare alaturi de mosii si stramosii nostri. Pentru a activa aceasta spirala a recunoasterii in Unime as vrea sa postiti 3 zile mancand usor sau doar consumand lichide.

Cei care au primit preotia lui Zamolxe, Ra, Taina Kogayonului, Gendai-ul darurile Maicii, ii asteptam cu mare drag in aceasta hora cereasca. La fel de bineveniti sunt si cei care iubesc aceasta tara simplu, nefardat dorindu-si cu tot dragul Binele ei Cel Mai Inalt.

In viul regasirii pe 8 fevr vom lucra cu anii 2016, 2017, cu copiiii unimii cu triunghiurile divinului feminin care sunt foarte active in aceasta etapa.

Va imbratisez si va astept miercuri la ora 18 30 pe Strada Ronda nr 8 Bis.