Adeseori in perioada sarbatorilor cand ne strangem in jurul mesei observam cum se activeaza triunghiurile familiale disonante formate din calau-distat impietrit-victima adica mama si cei doi copii sau tatal, bunicul si cumnata sau triunghiuri familiale benefice formate din tatal jucaus-mama empatica-copilul creativ. Energia Craciuniului ne aseaza in pomul interior aceste globuri triunice formate din roluri limitative sau potentatoare. E important sa vedem de unde tasneste conflictul vizibil sau invizibil pentru a dezactiva rolul pe care l-am luat inconstient. Mai jucati acest rol si pe alte raze ale vietii? Ce sabotori interiori va invita sa cascadati tatal punitiv sau mama impietrita? De ce va intoarce Universul de Craciun si de Paste la un costum stramt de care nu reusititi sa va dezbracati? Observati si rolurile care se activeaza cand vorbim despre alti copiii care ne vin la masa din alte casatorii. Ce parti din voi construiesc rolul? Sunteti calaul fata de copiii sotului din prima casatorie sau victima sau distantul impietrit? Care sunt darurile acestor relatii pentru voi?Cum puteti activa varful triunghiului?

Pasiti in centrul vostru iesind de pe axa corect-gresit. Dezveliti Soarele interior.

Veniti cu un triunghi de virtuti catre ceilalti prinsi in hora ca si voi. Daruiti neconditionat. Pe masura ce balanta cosmica se echilibreaza, rolurile limitative se dezactiveaza de la Sine. E suficient sa va cresteti lumina interioara si sa o asezati la mijloc in triunghiul format de tata punitiv-fiu rebel-mama impietrita ca sentiment radiant, gand inaltator, fapta frumoasa si acele trei voci conflictuale va deveni un chip treimic radiant si o unica voce. Triunghiule familiale limitative pot fi reintoarceri, rememorari, reamintiri ale uneor vechi razboaie in care s-au retezat capete si s-au facut juraminte sau ale unor intrigi pline de suparari, nerezolvate, invidii. De multe ori fiica isi intalneste vechiul calau prin tata si victima prin mama sau ginerele isi reintalneste fostul violator prin socru si impietrita distanta prin soacra. Se intorc vechile povesti de la palat sau razboialele dintre caste si ele pot continua pe mai multe vieti pana cand valurile se ridica si dezvelirea insotite de fapte radiante transforma triunghiul limitativ in soare christic.

Observati ce emotii se activeaza mergand la masa la socrii sau la parinti. Ce tipare de gandire reapar? Ce va supara? Emotia este a voastra chiar daca in acel triunghi limitativ discutia a fost plata. Ce tema de viata si ce rol se dezvaluie in spatele emotiei( e-movere, cea care misca lucrurile pentru a dezveli muntele interior)?

Triunghiurile familiale limitative sunt chipuri plangacioase, reci, triste, care ascund neiertare-neacceptare-suparare sau invidie-comparatie-competitie sau ura-furie-razvratire. Daca ar fi sa privim cu ochi ceresti astfel de configuratii am vedea ca un triunghi format din roluri limitative are in spate un convoi de balauri emotionali ce asteapta sa fie eliberati din structurile acelei familii. Insa cine ar vrea sa intre in rolul Sfantului Gheorghe sau unindu-se cu un triunghi de sfinti sa dezvaluie maretia, puterea, forta familiei?

Exista o famile divina al carei model triunic il purtam in noi prin toate vietile. Dezvelirea lui, activarea lui constienta, coborarea lui prin compartamente triunice( care contin energia mamei , a tatalui si a copilului) ne poate conduce la triunghiuri trezitoare pline de intelepciune in miezul corora coboara ….idei inaltatiare, fapte plina de jertfa, unitati de Sens.

Urmati chipul divin, dezveliti-l constient in Tot si Toate si veti simti, TransFormarea, TransMutarea, TransFigurarea.