1.Triunghiul iertarii. Identificati un centru, desenati un cerc apoi un triunghi echilateral si o cruce. In versul procesul iertarii oftati, cascati, lacrimati. Incepeti astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat fata de Iubire, Armonie, Pace, Caldura, Blandete, Intelepciune, Discernamant etc Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege….Sunt Una cu Iertarea.

2. Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Ce se afla in spatele tiparului? Care este tema care revine? Care sunt darurile ei? Construiti mai multe triunghiuri pornind din ceea ce vi se dezvaluie folosind intuitia, contemplatia, curgerea, reamintirea.
Ex Increderea in Sine-Iubire de Sine-Iertarea de Sine, Incredere in Sine-Bucurie de a Fi-Deschidere catre Tot si Toate, Incredere in Sine-Patrundere in vers divin-Pace, Incredere in Sine-Recunoastere de Sine-Daruri. Lasati triunghiurile de lumina sa va indrume. Conlucrati cu ele.
In spatele fiecarei provocari se afla unul sau mai multe triunghiuri de lumina care ne sustin in valsul sferelor pe spirala inaltarii.
Daca suferiti de boli grave verificati ce triunghi limitativ apare in neam. Ex: supararea-neiertarea-neacceptarea sau orgoliul-dispretul-furia sau nelinistea-frica-evitarea sau neiertarea-neacceptarea-neiubirea sau supararea pe Dumnezeu-viata-oameni sau supararea pe barbati-neacceptarea casatoriei-nemultumirea

3. Cautati trei virtuti sau trei luminatori. Asezati in centrul celor trei sfere care descriu un triunghi, relatia voastra cu un prieten, o situatie, un proces, un dor. Cereti calauzire. Aprindeti patru luminari, cititi acatistele sau paraclisele celor trei sfinti, faceti-va iertarile fata de cele trei virtuti, construiti o mantra din cele trei sfere, cereti indrumare. Lasati valsul sferelor sa se faca din aproape in aproape. Multumiti.

4. Construiti o raurire divina, o mantra a unimii astfel:

Sunt Liniste, Iubire, Drag, Implinire
Sunt
Tot ceea ce Sunt
Eu Sunt
….
Primul Sunt este varful triunghiului, urmat de al doilea Sunt( baza) si apoi Tot ceea ce Sunt( a treia sfera, baza triunghiului) in centru Cruce fiind, Eu Sunt.

Desenati-l astfel asezand o coloana de sfere dupa cum va cheama,

Ex

Sunt( varf de triunghi)
Iubire, Bucurie, Liniste, Discernamant, Intelepciune, Daruire
(coloana de sfere)
Sunt( baza triunghiului)
Tot ceea ce sunt( baza triunghiului)
Eu Sunt( orizontala crucii, vericala fiind formata din coloana de sfere)

Puteti continua acest vals al sferelor urmand geometria sacra:

Sunt
Liniste, Iubire, Viu si Implinire
Sunt
Tot ceea ce Sunt
Eu Sunt, Noi suntem
Impreuna
Acasa

La configuratia initiala, triunghi si cruce se adauga sfera si spirala.

Crucea este formata din verticala descrisa de: liniste, iubire, viu si implinire si orizontala Eu Sunt, cercul este creat de Noi suntem, hora unimica iar Impreuna-Acasa este spirala care da grai valsului sferelor.

Lasati-va calauziti de scrisul conectiv in activarea acestei mantre a unimii, repetand-o in voi pana cand va deveni curgere, raurire divina, pasire in Tot, contopire.

5. Din initierile pe lumina pe care le aveti de acum sau de altadata construiti un triunghi. Cereti indrumare pentru situatia de viata in care va aflati. Notati insight-ul pe care il primiti, visul, deschiderea, raurirea divina, unitatea de Sens.

6. Desenati un soare avand mai multe raze. Aceasta tasnire de Sens sunteti voi. Fiecare raza descrie o relatie( ex relatia cu fiica mea, relatia cu sotul). Ce triunghiuri de lumina va ajuta sa straluciti? Numiti-le si desenati-le pe fiecare raza.

7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati sferele divinului feminin( iubirea, bucuria, pacea, blandetea, caldura, generozitatea, intelepciunea, ascultarea, smerenia etc) iar pe orizontala puneti comportamentele si faptele traite. Desenati raze intre atributele divinului feminin si manifest doar atunci cand ele se tin de mana. Intrebati Centru crucii ce parti din voi se opun activarii sferei bucuriei sau a sferei discernamantului? Ce credinte limitative apasa pe crucea interioara? Ce fapte? Ce ganduri si rataciri va incarca constiinta?

8. Contemplati valsul sferelor. Vizualizati cum se suprapun, intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.

9. Reflectati asupra relatiilor cu partea feminina dar si cu divinul masculin. Ce va spune Graalul interior? Care sunt credintele care va modeleaza valsul? Ce parti din voi se opun valsului cu managerii-barbati, prietenii-barbati sau colaboratorilor-barbati? Faceti-va iertarile fata de sfera-tata si sfera-fiu daca valsul nu se face cu partea masculina a vietii voastre. Ce nu va iertati? ce nu ati iertat? Care sunt generalizarile negative care au generat impietrirea sau poate arestul relational?

10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Faceti-va iertarile fata de sfera-mama si sfera-fiica daca ati descoperit ca nu va iubiti ca femeie si nici nu suportati prietenele-femei. Continuati cu iertarile fata de toate sferele divinului feminin. Construiti fapte in linia lor. Imbratisati fiicele si mamele de pretutindeni. Reimprieteniti-va cu Geea, natura, bucuriile vietii.

11. Lasati in mantia zilei trei bucurii, trei binecuvantari, trei daruri nonfizice. Ex: crosetati bucurii la birou, impartasiti despre invatatele, absolvitele, intelesele adica acele teme de viata care pana nu demult v-au dat de furca si care acum sunt daruri, dati glas triunghiurilor oriunde v-ati afla: sa fie iubire, pace, unime in aceasta casa, binecuvantez acest cuplu cu iubire, blandete, intelepciune, fie ca in aceasta gradinita…unimea, bucuria, iubirea sa atinga toate sufletele

12.Activati frecventa recunostiintei fata de Tot si Toate, fata de provocare ca Maestru deghizat fata de dusmani ca potentatori, reglatori karmici, acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin pe care poate nu le-ati lucrat nici in alte vieti nici in viata aceasta fata de Tot si Toate.

13. Contemplati Simbolul Unimii cerand Indrumare de la Familia voastra de lumina pentru acele aspecte pe care va este greu sa le traiti si exprimati.

14. Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii. Postiti trei zile si apoi luati decizia, hotararea. Ce s-a activat in cupa interioara?

15. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri in functie de context marturisind Trinitatea in Tot ceea ce Sunteti. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros, punitiv, agresiv cereti indrumare de la sfera-mama si de la sfera-copil pentru a dezveli acele fatete ale tatalui pe care le refuzati, evitati, aruncati.

16. Cand trend-ul sau contextul va invita sa admirati sau sa urmati pe cineva, conectati-va la intelepciunea lui de viata. Ce triunghi de lumina sau ce triunghi limitativ tipa? Implinirea despre care vorbesc ceilalti este reala? Ce daruri se dezvaluie in pasirea acelui Om? Va ating sufletul?Daca sunteti atrasi de un fals maestru descoperiti triunghiul de sabotori care v-au adus in acea situatie?

17. Asezati ca fundatie in templul vietii, o adancire, filosofie de viata, intelepciune bazata pe un triunghi format din trei sfere-virtuti. Ex: Suntem Iubire, Armonie, Pace. Cultivati acest triunghi si acasa si la serviciu cu multa bucurie, responsabilitate, avant.

18. Dati lumina darurilor voastre la niv ch 4 dar si ingerilor si darurilor orasului in care locuiti, tarii, planetei.

19.Daca ati cumparat cartea Triunghiurile Schimbarii( editura vidia) pentru fiecare situatie de viata extrageti unul sau trei triunghiuri. Ce va spun Trinitatile?

20. Sa presupunem ca nu va place corpul pe care il aveti desi el este in adevar corpul pe care vi l-ati ales inca din viata dintre vieti. Activati unul sau trei triunghiuri formate din virtuti sau luminatori si cereti sustinere pentru a va accepta, iubi, imbratisa asa cum sunteti. Construiti o afirmatia potentatoare-trezitoare astfel: Sunt frumusete, iubire, radianta, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

21. Doamne graieste tu pentru mine in sufletul prietenei mele. Spune-i ca o iert, o rog sa ma ierte si te rog pe tine ca in vals divin sa dai grai intre noi, iubirii, bucuriei, unimii

22. Observati gandurile, emanatiile, judecatile. Faceti-va iertarile pe loc, spaland praful zilei. Rugati trinitatea din luna in care v-ati nascut, ex: Mihail-Gabriel-Sf Andrei sa va sustina in procesul de crestere a a sanatatii gandurilor si emotiilor, in viul dezvelirii, in asezare si inaltare.

23. Rugati-va partenerul/a sa deseneze un cerc format din sfere care descriu relatia dorita. Ex: iubire, bucurie, comuniune, pace, armonie, fuziunea intima extatica, increderea, discernamantul, intelepciunea, blandetea. Uitati-va la hora sferelor. Cate se suprapun? Luati-le pe toate intr-o hora extinsa. Faceti-va iertarile fata de fiecare sfera in parte si cereti calauzire. Construiti o rugaciune comuna. Ex Suntem Iubire, Armonie, Pace, Noi suntem, Impreuna-Una

24. Cand relatia scanceste, mergeti la varful triunghiului. Sfanta Trinitate coboara in centrul relatiei noastre, ajutandu-ne sa ne dezvelim temele, sa ne bucuram de daruri, sa impartasim in Sfant Numele Tau

25. Care este triunghiul iubirii tale? Vorbiti cu partenerul despre cele trei aspecte care il anima in cuplu in aceasta etapa?! Fiti prezenta in triunghiul celuilalt.
Ex partenerul a numit surprizele placute-drumetiile-flow-ul ca fiind cele trei bucurii care ii hranesc relatia. Onorati triunghiul iubirii asa cum il simte si il doreste el dezvelindu-i partenerului vostru si triunghiul in care credeti si voi. Faceti constientizari cu el. Dezvaluiti. Conlucrati.

26. Serile dati glas in interiorul vostru unui triunghi. Scrieti sau construiti ceva frumos in centrul acelui triunghi. Ce se dezvaluie in miezul lucrarii?

27. Practicati acceptarea-predarea-faca-se-voia ta. Cum este in triunghiul acesta, valsul vietii?

28. Impacati triunghiurile ( cel cu varful in sus cu cel cu varful in jos, personalitatea cu individualitatea). Cum tasneste acum soarele interior?

29. Stabiliti in cuplu ca seara sa lucrati cel putin 1-3 min cu sferele de lumina. Cum arata acest vals?

30.Desenati mandale din vitututi.

31.Sub forma unei geometrii desenati chipul relatiei voastre actuale. Cu ce seamana?

32. Iubiti pagina alba care parca nu se scrie din relatia voastra cu partenerul. Ceva s-a oprit. Lasati varful triunghiului sa va calauzeasca.

33. Cand plecati intr-o calatorie conectati-va la taina locului. Chemati Triunghiurile Unimii sa va dezlege drumurile si sa va calauzeasca. Gasiti trei luminatori, sfinti, protectori pentru aceea calatorie. Conectati-va la ei. Cereti indrumare. Cum se face valsul cu acel loc sub aceasta indrumare?

34. Recuperati-va puterea de la unde ati lasat-o ex: mama, tata, prietena, sustinatorul financiar, etc. Ce se aseaza acum pe Cale?

35. Cand nu aveti spor, prosperitate, abundenta in casa, faceti-va iertarile fata de toate sferele vietii apoi dati glas acestei rauriri: sunt iubire, intelepciune, abundenta, sunt vals si implinire, drag si daruire, impreuna-Acasa, Impreuna-Una!

36. Contempland iubirea pentru celalalt, mergeti la varful triunghiului, la iubirea cea mare si multumiti. Acolo pe varf de munte este In duh iar in mijlocul triunghiului format din Divinul Trinitar-El-Ea este Adevarul. Nu cautati dreptatea aici pe Geea, ridicati-va pana la Centrul Trunghiului. Ce vi se dezvaluie in legatura cu familia divina, iubirea, armonia, pacea? Ce coboara in Graalul interior?

37. Urmand crucea, unim Familia cereasca cu Familia lumeasca in Sfant Numele Tau, Triunghi cu Triunghi isi dau mana si asa Valsul Sferelor, incepe.

Ce nu se aseaza la nivelul familiei? Ce sfere ceresti vor sa coboare? Conlucrati cu triunghiul care va cheama.