Am coborat in mijlocul unei poieni perfect rotunde cu centrul in flacari imbratisat de un triunghi de lumina alcatuit din Merlin, Arthur, Saint Germain. Un sunet opalin, vechi si nou mi-a imbratisat interiorul aducand ceva din harpele ceresti in insasi viul cupei. Usor si cu blandete, sunetul a devenit Cuvant animand parca Totul, dezlegand si reveland. Suntem Maestrii Triunghiului si folosim focul pentru a transmuta elementele. Am privit parca printr-un singur ochi al nostru si am vazut  cum focul descompunea ceva si apoi il transforma in stelute care aveau o incarcatura argintie-mov.

 Arthur a luat esenta a spalat-o intr-o apa curgatoare, incantand, apoi am vazut in mainile lui aurul.

L-a pus intr-un bol de cristal si l-a asezat pe raza lui Ra.

 Priveam cu totii cum raza lucra aurul, aducandu-i stralucire. Comunicarea lor nu avea grai insa era plina de Sens. Metalul lucrat de Soare ne atingea Centrul si lucrarea se facea in interior, dospind parca fiecare element din interiorul nostru. Simteam ca sunt Una cu Aurul cu Soarele, cu Totul.

 In grai ceresc a tasnit: Sunt al Flacarii Argintii-Violet cu Toata fiinta mea, Sunt Puritatea pe care Dumnezeu o Vrea. Caldura s-a oprit si un fuior alb racoras mi-a atins interiorul, parca salutand mutarea mea intr-un alt registru de intelegere.

 Saint Germaine m-a privit si a rostit bland, ferm, coplesitor. Flacara e in noi. Trebuie activata. E in centrul fiecarui Triunghi de lumina. Lucrati cu ea.

 M-a luat si m-a dus la o masa rotunda alba pe care erau desenate cercuri formate din triunghiuri avand un punct radiant, extrem de luminos, ca un foc palpaietor.

 Aici sunt codurile lui Ra. Activeaza Triunghiul.

 Ghidata de el am intrat in Centru privind cum fiecare Triunghi  dezvaluia in ochiul divin la centru, unitati de Sens.

 Toata istoria ardea si focul imi revela adevarul, ceea ce trebuia inteles cu puterea magului Merlin, a ascutimii si patrunderii lui Arthur, a intelepciunii lui Saint Germaine.

 Am privit fara cuvinte, lasand lucrarea se se faca de la Sine.

 Triunghiurile se roteau si ardeau, petelele focului aratandu-mi doar anumite foi din marea istorie.

 M-am oprit intr-un triunghi in care ii puteam vedea pe Ramani, inalti, frumosi, stralucitori. Erau imbracati in panza usoara, aveam parul lung si ochii imensi parca uniti cu Totul. Suntem stramosii vostri si frati intru Unime.

 Lucrati cu Ra, aduceti in cupa vietii, lumina lui pentru a transforma viata voastra in aur.

 I-am privit apoi cum primeau initierea de la Ra. Se roteau in jurul lor, apoi in jurul cercului apoi mergeau la Ra si isi topeau Centrul intr-un rasarit de petale-Sensuri.

 Fuziunea era atat de puternica incat pentru cateva secunde chipul nu li se mai vedea. Apoi usor, usor soarele cel mic isi dezvaluia trasaturile in care stralucirea se statuase.

 Privindu-i pe toti am vazut radacinile noastre, povestea insasi, Chemarea.

 Voi unde sunteti in taina lui Acum? Aici cu voi parte din noi, alti sunt noii copii intrupati si recunoscuti ca ramanezi.

 Simt cum in focul acestei Treceri, Echinoctiul, ceva din noi s-a mai topit, ceva din noi a mai crescut.

A fost Ra lucrarea lui si a voastra?

 Da. Suntem cu totii una si in versul fiecarui Triunghi in Centrul-Ra, istoria in flacara recunoasterii se rescrie pentru a va arata la Centru, Adevarul.

 Am privit apoi globul pe care ramanul cel mai luminos il tinea in mana. Ce este aici?

 Ramania, tinutul lui Ra. Vino sa-l vezi.

 Am pasit altfel si am atins centrul globului in care se afla un triunghi rotitor, cu drag si deschidere.

 Am vazut scene care se derulau cu repeziciune si apoi Ramania stralucind alb, bleo, aurie. De jur imprejurul ei tarile-sfere, faceau o hora, primind Initierea.

 Tacuta, Sfera Ramania, daruia fuioare de lumina pntru tarile surori si frati. Era plin totul si fara Cuvant. Doar Cerul graia.

 Cand impartasania aceasta s-a incheiat am vazut cum o cununa i s-a asezat pe cap formata din triunghiuri de aur si insusi Ra a coborat in Centrul ei.

 Mi-am desprins cu greu ochii de la ea si am ales un alt triunghi, Egiptul. Focul arsele multe file si din marea istorie ramasese ochiul lui Horus, lacrimand. Priveam si nu inteleam. Saint German ma ajuta, telepat.

 E fila lui Acum. Egiptul, un suflet care plange.

 Putem sa facem ceva? Sa primim mesajul lui si sa ajutam copilul lui Ra.

 Am vazut apoi cum triunghiurile s-au asezat pe cercuri si focul a devenit un brat de lumina aurie care a imbratisat in mare drag Egiptul. In focul iubirii, totul se transforma, a glasuit Saint Germaine.

 Am stat si am privit si acest foc la iubirii, roz-auriu si am simtit in versul lui, marea alchimie. In glas ceresc ceva din adevarata iubire se mutase si in mine pe o pagina incompleta care abia astepta aceasta ambrozie cereasca.

 Apoi Saint Germaine m-a condus la un scaun ce parea alb dar in adevar era tot foc si mi-a spus.

 Acesta este Focul Puritatii. Arde de la inceput pe aceasta Planeta. Activati-l in Suflet.

 M-am asezat in el, lasand tesatura interioara sa simta Focul. Usor parca file murdare se limpezeau, spalate parca de niste izvoare ceresti. De jur imprejur Arthur, Merlin si Saint Germaine ma ajutau ca niste moase cosmice sa nasc in interior puritatea. La final un mugur alb a tasnit, marturisind Lucrarea.

 Apoi Athur m-a condus la un foc albastru-argintiu si mi-a dat sabia lui spunand: Arde lupta, lasa armele. In focul acesta se nasc scuturile rabdarii.

 M-am lasat cuprinsa de acest foc si parca toate armele s-au topit ingenunchiate de o flacara blanda, iertatoare, intelegatoare.  Priveam intelegand. Interiorul meu Tacea.

 Apoi am privit catre Merlin si el mi-a spus: Acum vino in flacara aceasta sa culegi Esenta. Aici este Intelepciunea, Rodirea, insasi Cerul.

 M-am apropiat tanjind parca si flacara m-a strapuns, arzandu-mi parca toate neintelegerile. Foi imense se derulau in triunghiul de lumina, ca niste file cosmice lucrand si transmutand.

 Ardeam cu totul si parca in mine nu mai ramasese nici o ascutime, nici un tipat, nici un gand neavantat ci doar licoare, pace si racoare.

 E flacara Intelepciunii, mi-au spus toti Trei. Activeaz-o la Centru in Triunghiurile de Lumina si lasa-te cuprins de ea. Stie.