Am activat in aceasta dimineata triunghiul descris de Sf Mihail-Stefan Cel Mare-Sf Gheorghe. Pe cai de lumina cu sabii si scuturi mi-au aparut, luminand Departarile.

I-am imbratisat si i-am rugat sa-mi deschida drumurile pentru cateva lucrari care imi sunt dragi si pe care as vrea sa le materializez in Unime, cu ei Alaturi.

Spirale de lumina au tasnit din interiorul Triunghiului limpezindu-mi Calea iar Forta, Puterea si Verticalitatea lor am recunoscut-o si am imbratisat-o in mare Drag.

Privind peste Timp am vazut lucrarea acestor Luminatori si am inteles ca in adevar, cererea mea este doar o continuare. Si m-am bucurat ca Visul meu din Unime este sustinut de acesti Maestrii ai Trecerilor.

Atunci cand aveti drumurile pline de oprelisti insa proiectul vostru de suflet e mare, incercati sa cereti ajutorul triunghiurilor divine in limpezirea caii, in deschiderea Portilor.

Pastrati bucuria, linistea, credinta. In taina sufletului, aceste lucruri se dezleaga cu cei trei luminatori alaturi.

Si daca vreun balaur interior se opune materializarii, rugati-l pe unul dintre ei sau pe toti trei sa va ajute sa-l eliberati din casa interioara.

In adevar, noi toti putem deschide Drumurile, marturisind in Iubire, Trinitatea care Suntem.