Desi scriu mult despre triunghiurile de lumina formate din virtuti, initieri, intelegeri, entitati de lumina, sfinti nu prea ma aventurez sa scanez haurile generate de triunghiurile cu varful in jos fie ca vorbim de tradare-minciuna-orgoliu sau patima sexului-sindromul tineretii fara batranete-furie fata de Tot si Toate sau focul malefic-dualitatea-meschinaria insa tot ce am enumerat mai sus sta la baza libertinajului, amantlacului, aventurilor siropoase stiute sau nestiute din cuplu, relatiilor intunecate.

Observ ca multe parteneriate mai ales acolo unde exista bani, imagine si putere se duc catre relatii asa numit deschise, libere ca sa nu le numim bucle emotionale, rataciri, labirinturi emotionale atinse de focul astral, focul mental si focul malefic. Par deschise si libere pentru ca cei doi nu stiu cate fire gri, negre, rosii ii leaga de entitatile din planul astral care le-au acaparat mintea si inima. Asta pana cand constiinta partial anesteziata pentru o vreme de bautura sau pastile sau focul pasiunii nu le da de veste prin nelinisti, cosmaruri si boli ca si-au vandut sufletul unei scorpii sau unui balaur emotional doar pentru a experimenta cateva placeri.

Ignoranta-orgoliul-nevoia de nou acest triunghi pagubos te conduce adeseori in jungla placerilor numind aceasta cautare pe orizontala, relatie deschisa, Deschisa catre ce? Poate catre un anticer…..desigur.

Omul prin constiinta sa se plaseaza intre Inaltimi si Abisuri intre Cer si Infern intre Natura superioara si cea Inferioara intre Arhistrategia de Lumina si Arhistrategia de Intuneric. Si e foarte usor sa asculti de abisuri, lasand ceata inimii si praful intelectului sa-ti fie parteneri in valsul cu tenebrele. Exista un foc astral( al pulsiunilor, dorintelor, agitatiilor inimii, indragostelilor, posesivitatii, geloziei) care se tine de mana cu focul mental( al judecatilor si al argumentatiilor sterile, al intunericului mintii) generand un triunghi al carui varf in jos il reprezinta focul malefic( de aici incepe luciferizarea…par lucioase aceste relatii insa nu stralucesc).

Cand asculti o astfel de persoana barbat sau femeie cum iti prezinta cu multa elocinta cat este de frumos sa cultivi triunghiurile amoroase si nu te uiti in plan subtil te poti lasa pacalit de argumentatiile generate de focul mental insa daca ai putea vedea ca sufletul lui/ ei se zbate in bratele a trei scorpii sau a patru balauri si ca mintea lui/ei e cuprinsa de flacarile minciunilor…atunci desigur prin intrebari sau dezveliri sau povesti cu talc ai putea conduce faptura aceea ratacita catre drumul lui de lumina. Si asta daca vrea cu adevarat …..sa iasa din labirintul minciunilor, falsitatii, micimii. Pana cand nu apar platile si ingerii sporului nu ii parasesc apoi ingerii bucuriei apoi ingerii sanatatii…..cele mai multe fapturi cuprinse de triunghiurile amoroase nu ies din mlastina senzatiilor. Abia in durere, in marea suferinta…se poate vedea Cerul.

O doamna minunata m-a vizitat intr-una din zile, purtand o fetita in pantec si fiind amanta a doi barbati insurati, obiectivul dansei fiind sa se simta bine, sa fie sustinuta financiar de barbati si vizitata des, nu sa perceapa vinovatie sau sa sufere cumva. Si apoi e urata singuratatea……si dulceag si incitant jocul aceasta intunecat. Adora realmente acest triunghi complicat( cu plecari in noapte, agitatii, telefoane ascunse, minciunele dragalase) simtindu-se confortabil sa nu-si puna intrebari legate de ce simt acele sotii, cine va duce pe umeri aceste pacate ci poate singura cautare si aceeea exterioara era legata de a se simti din ce in ce mai bine si daca se poate in continuare cu doi barbati ca nu cumva sa se plictiseasca.

Alta data o dna cu un IQ de 160 isi marturisea intr-un mod foarte inteligent, zemos si aprig furia fata de amantul care o parasise dupa 10 ani spunandu-i ca vrea sa aibe o familie si copiii iar ea cautandu-si aliati sau poate doar ascultatori mergea din cabinet in cabinet strigandu-si supararea si pledand pentru o asa zisa dreptate. Cum a putut parasi triunghiul? De ce avea nevoie de propria familie mai ales cand sotul meu il accepta?

Descoper tot mai mult ca necunoasterea legilor divine precum si o filosofie paguboasa conduc la un viitor catastrofal insotit de accidente urate sau chiar morti napraznice sau si mai rau la copiii cu autism, copiii marcati de pacatele parintilor, bolnaviciosi sau cu destine grele.

Cum onoram mama divina din noi? Dar pe tatal cosmic? Dar familia sacra?

Doar prin verticalizare vom gasi marile raspunsuri nu mergand la vecina sau vecinul.

Triunghiurile amoroase dau grai subpersonalitatilor fifi printesita-dna dedicata placerilor-fifi controloarea sau lordul sezatiilor-fifi mincinosul-manipulatorul dar si patimilor de toate felurile. Insotindu-ne cu ele aducem in relatia cu sotii sau copiii o multime de entitati intunecate pe care nu le vedem dar carora le-am dat putere prin pacatele noastre. Si ele acapareaza casa, relatiile, ne mananca din pacea interioara, din sanatate pana cand luminitele de pe strada noastra incep sa se stinga. Ele sunt sustinute de serpi, scorpiii, capetenii, balauri generand alunecari, caderi, plecari rapide pe spirala descendenta.

Si daca ati ratacit candva in astfel de triunghiuri…nu le bagati sub pres, mergeti si spovediti-le, limpeziti-le in voi adoptand o filosofie de viata bazata pe respectarea legilor divine, pe adoptarea si cultivarea triunghiurilor de lumina.