Cu Voia ta dintru Inceput, ma conectez la tine UNUL!

In aceste vremuri finale-initiale in care fiecare dintre noi este chemat sa-si analizeze faptele din viata aceasta dar si din alte intrupari, spovedania facuta in biserica orotodoxa este necesara insa nu si suficienta pentru ca ea ne usureaza doar de geanta care se ocupa de ACUM nu si de rucsacul din spate in care s-a strans tot ce am facut ALTADATA.E de dorit sa mergem si la un trezit ( preot in Ordinul lui Melchisedec, maestru reiki s.a) care sa ne ajute sa ne eliberam de angoasele, viziunile, obsesiile, de “ demult” si mai ales sa ne reamintim si sa facem spovedania direct in fata SFANTEI TREIMI, cu multa sinceritate si dragoste, fiind convinsi ca off-urile noastre vor fi primite.

Pentru cei care vad, in orice initiere se deschid Cerurile si atunci va puteti spovedi, puteti pune intrebari care va apasa, puteti afla rostul anumitor lectii, puteti calatori in templele aflate in alte dimensiuni, puteti vorbi cu entitati de lumina.

Este foarte important sa pastram acest triunghi al spovedaniei, la preotul ortodox ( pentru cei care s-au nascut in aceasta religie si nu e intamplator), direct la SFANTA TREIME ( la inceput ne imaginam acest lucru, apoi vom observa ca la Tatal Nostru, Imparate ceresc, Catre Nascatoarea De Dumnezeu atunci cand spunem cu tot sufletul aceste rugaciuni sau altele,) se deschid cerurile si astfel ne putem nevoi si elibera de toate framantarile si durerile si la un Initiat care vede dincolo de valuri si care ne poate ajuta sa scuturam si ce negam, am uitat, nu ne mai amintim dar inca planeaza asupra destinului tau. E foarte important sa avem iertarea pacatelor mare si in viata aceasta dar si in celelalte vieti. Pentru a translata trebuie sa aliniem toata fiinta noastra de ACUM si de ALTADATA la Planul Divin.

Triunghiul spovedaniei care reprezinta o fateta a Trinitatii, elibereaza, aseaza, inalta. El ne apropie de centrul nostru, revelandu-ne darurile harurile, potentele pe care le avem pentru a ne implini ca COCREATORI in MARELE PUZZLE DIVIN. E greu de gasit o perla intr-un cos cu calti daca insa descarcam cosul, perla poate fi admirata, iubita, purtata. Urmand acesti trei pasi, vom cunoaste raiul nostru interior care ne ajuta sa fim tot ce putem fi, AICI si ACUM. Aceste trei intalniri cu cerurile noastre interioare, ne vor muta intr-un alt plan de intelegere si expresie, acolo unde ingerii pot vorbi cu noi, copiii nostri ne pot contacta telepatic, Maica ne poate raspunde la intrebari, Sfintii nostri ne pot fi alaturi ori de cate ori ii chemam si impreuna fiind UNUL, noi toti vom sti ca aceasta de fapt este Imparatia.

Camelia Radu