In multe vieti am fost in chip lumesc triunghiuri dreptunghice manifestand cel mult doua trasaturi de caracter ambitia si fermitatea mai puternice  si rezistenta mai putin vizibila sau supunerea si moliciunea mai vii si prudenta mai slab aspectata. Triunghiul celest ne invita sa ne dezvoltam trasaturile mamei, tatalui, copilului in mod echilibrat si egal, sa devenim forte trinitare in actiune asemenea apostolilor sa fim intelepti radianti, fii de dumnezeu, structuri echilibrate care exprima mama, tatal, copilul, omul cu O mare ele conducandu-ne catre roluri ceresti cu o radianta vie, frumoasa, puternica: geniu-sfant-maestru, armonizator-ghid-dezlegator de drumuri, sustinator psi-stalp de lumina-metaconsilier lider-intelept-preot, chipuri ceresti care amprenteaza memoria spirituala a umanitatii, sori christici sau stele radiante. 

Triunghiul este un amplificator, o calauza deghizata, un dirijor pe cararile subtile ale vietii intru Hristos,  un activator al potentelor noastre. 

In viul regasirii triunghiurile formate din virtuti, initieri, intelegeri, trasaturi de caracter radiante, credinte potentatoare-trezitoare ne dezvaluie Calea, Adevarul, Viata divina reamintindu-ne ca in noi se afla Sfera-Tata, Sfera-Mama, Sfera-Copil, Dumnezeul-Trinitar, Constiinta ascensionata Trei in Unu cu care e de dorit sa corespondam in Tot si Toate. 
In centrul fiecarui triunghi se activeaza un rasarit ce deschide noi porti de intelegere, de aici pornind Calea, Adevarul, viata intru Hristos. 
De aici restabilim conexiunea cu Marea Sfera Centrala si porneste Valsul.
Uitati-va pe toate palierele vietii voastre incercand cu ochii interiori sa vedeti ce triunghiuri limitative va opresc zborul si ce triunghiuri trezitoare va deschid drumurile. 

Experimentati triunghiul sub forma binecuvantarii: Sa fie iubire, armonie, pace, Sa fie bucurie-intelepciune-unime, Sa fie abundenta, caldura, bunatate!!!

Prin cuvant-emotie-fapta binecuvantarea voastra va rescrie un loc, chipul unei intersectii, christicizand caracterul vostru, luminand chipul umanitatii.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!