M-am intrebat de cateva ori de ce nu s-a deschis poarta catre Egipt pentru ca triunghiul de lumina care ma chema era Ramania-Peru-Egipt insa am descoperit ca si in Petra si in Egipt excesul de yang genereaza chiar si in aceste vremuri, instabilitati, probleme, neasezari.

Si am meditat….

Ra se afla in Centru iar cercul era format din 12 entitati frumoase, radioase care urmau sa aseze in povestea locului, informatii si energii menite sa echilibreze aceasta zona. Acesta era grupul care urma sa ajunga acolo si sa marturiseasca in taina recunoasterii de Sine,  energia lui Impreuna suntem Una.

Si asa s-a deschis poarta catre Petra….cu o chemare.

In acest triunghi Ramania-Peru-Petra, Ramania este fiica, Peru este mama iar Petra este tatal. Si tatal are nevoie de ajutor pentru ca vechile credinte nu il mai ajuta sa evolueze.

Bucurie, drag, regasire.

Daca in Peru vom activa 7 porti, in Petra vor fi 3, triunghiul calauza fiind Isus-Maria Magdalena-SarRa  avand ca punct radiant in centrul lui pe Ra.

Le chem cu toata dragostea mea pe preotesele Soarelui sa vina in aceasta calatorie de suflet pentru a reda acestui tinut, Stralucirea Initiala si Bucuria din Acum.