Figurile geometrice sunt expresia concreta a numerelor. Analizand figura geometrica pe care o contemplam ne apara un gand, o bucurie, o stare de constienta. Putem spune ca triunghiul reprezinta impletirea principiului masculin cu cel feminin care se intalnesc pentru a da nastere celui de-al treilea principiu. Intr-o familie avem mama, tata, copilul…..in chimie, acidul, baza, sarea in om avem treimea inferioara formata din minte-inima-corp si cea superioara formata din corp cauzal-corp budhic si corp atmic. Triunghiul echilateral ne duce la ideea unei armonii perfecte sugerand omul echilibrat, dezvoltat care a coborat de la familia divina fermitatea tatalui, iubirea mamei si inocenta copilului imbracand chipul christic devenind o forta treimica in actiune( la fel ca si apostoliii) un intelept.

Triunghiul echilateral este si simbolul divinitatii dar si al soarelui. De ce? Pentru ca in spatele soarelui fizic se afla soarele christic, constiinta treimica formata din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil. Multe vieti am fost triunghiuri dreptunghice dezvoltand doua calitati ale tatalui sau doua calitati ale mamei sau una sau doua calitati ale copilului. Si iata ca intr-o viata de bacaluareat pentru unii si de facultate pentru altii, caracterul christic ne invita sa ne dezvoltam 3, 6, 9 calitati, sa stralucim cu blandetea mamei, puterea tatalui, creativitatea copilului sau cu rabdarea mamei, vointa tatalui, puritatea copilului. Trei inseamna regasire, intoarcere Acasa dar si echilibru. De ce intoarcere acasa? Pentru ca chipul christic este un chip treimic si marea fuziunea apare dupa ce am facut valsul cu sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Si apoi cu toate in Impreuna-Una vom simti contopirea luminica cu constiinta christica.

Miezul triunghiului in stiinta initiativa reprezinta de fapt varful. Atunci cand cautam centrul folosind contemplatia-meditatia-rugaciunea sau acceptarea-iubirea-recunoastiinta simtim conexiunea cu varful conului, miezul triunghiului, intalnirea centrul cercului.

In viul fiecarui triunghi de virtuti se afla Recunoasterea de Sine, insasi Soarele Christic care isi intinde bratele catre noi.

Uitati-va cu ochii observatorului la o provocare, o situatie, o problema care va perturba. Ce triunghi de virtuti va poate ajuta sa iesiti din ea? Folositi triunghiul ca un pasaport luminic pentru a patrunde intr-o lume a linistii, bucuriei, blandetii…. Sau ce triunghi ma cheama pentru a rezolva aceasta chestiune?

Aplicati-l la nivel de gand, emotie, fapta. Ce mesaj se dezvaluie in centrul lui?

Cand acest triunghi nu se arata ….inseamna ca v-ati prins in rolul de victima sau in rolul de calau sau in cel de distant impietrit si nu vreti sa iesiti de acolo. Practicati terapia prin plutire sau stati 30 de min la luviom. Ce virtuti se activeaza pe cerul interior?

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio