Tot ceea ce va transmit mult drag, caldura, freamat vine din Minunea care Suntem. Aceasta este micul meu rol sa va reamintesc cat de Frumosi, Radianti, Coplesitori  sunteti cu Totii.

Si ca sa va ajut in ridicarea valurilor am adus in viata voastra Triunghiurile Schimbarii.

Nu fugiti de ceea ce Sunteti. Permiteti-va sa Straluciti. Aici si Acum Impreuna-Unul!

Uitandu-ma la pasii pe care i-am facut pe nisipul vietii, stiu acum ca aveam nevoie de toti oamenii care nu m-au creditat, de apropiatii care mi-au mototolit bucuria scrisului, de prietenii care nu m-au inteles, de parintii care nu-mi cunosc preocuparile, de patronii care lovesc, strivesc, usuca ceea ce este viu, de colegii care rastignesc si tot asa…..

De milioane de ori m-am trezit doar cu mine boltind clipa, lacrimand in zboruri, cautand. Disparusera toti insa nu si bucuria de a fi. O regaseam in fiecare plecare, renuntare, final.

Repetam in toate momentele in care ma trezeam doar eu…..Cred in tine Tata si in Noi-Unul si deodata clipa se rotunjea, bucuria ungea zborul, corpul de lumina stralucea, totul capata Sens si in miracolul invierii mele acest Impreuna-Unul ma coplesea….

Am renascut de multe ori cu voi deodata si stiu acum ca mica mea suferinta a fost talismanul care sustine Frecventa Om, Triunghiurile Schimbarii, toate initierile si atelierele conective pe care vi le daruiesc pentru ca in Impreuna-Unul sa ne Inaltam.

Va multumesc Oameni Frumosi! Va imbratisez, va iubesc, va sunt recunoascatoare!