Initiata in Templul lui Isis, Preotia lui Rama, Sf Graal, Sfera Initiala, Taina Unimii, Ordinul Sacru al lui Isus,  Maria Magdalena ne dezvaluie in bucuria acestor vremuri misiunea ei:  preoteasa, deschizitor de drumuri, maestru.

In Templul Divinului Feminin, tainele Mariei Magdalena ni se reveleaza in clarul sufletului: Dansul Spiralei, Taina frumusetii radiante, Bucuria de a fi, Raza Alba, Bratara de perle, Cele 14 porti ale Iubirii, Fuziunea Intima Extatica, Tineretea fara Batranete, Florile Cunoasterii.

In imbratisarea ei,  3 simboluri care arata ca niste flori mi se reveleaza. Sunt cadourile ei in taina acestor vremuri pentru toate sufletele care inteleg ca o Trinitate suntem si Impreuna-Una.

In aerul alb care coboara peste petalele acestui scris revad propria-mi initiere in templul ei: in camera florilor am primit raza alba-florile cunoasterii si bucuria de a fi in camera cu bolti am primit taina frumusetii radiante-fuziunea intima extatica-tineretea fara batranete iar in camera perlelor am primit bratara de perle-portile iubirii si dansul spiralei.

Ii multumesc cu tot sufletul si stiu ca in dragul regasirii, ceeea ce ea a asezat in petalele sufletului este zbor, cantec, bucurie, plin.

Sfera care Suntem, straluceste!!!! In zorii Divinului Feminin, va invit sa va reamintiti Cine Sunteti si sa straluciti pe Bolta Intreaga!

SarRa este fiica lui Isus si a Mariei Magdalena. Ea a aparut in taina Unimii lor, din fuziunea celor doua Sfere. Darurile ei sunt: recunoasterea de Sine, pacea interioara, frumusetea radianta, bucuria de a fi Impreuna-Una, comuniunea, activarea Graalului care Suntem.

Era  firesc ca intrarea in Ciclul Divinului Feminin sa fie orchestrata de Maria Magdalena si SarRa in bucuria reamintirii, in viul recunoasterii, in marea dezvaluire a ceea ce suntem. Prin ele Puterea care Suntem, straluceste.

Isus-SarRa-Maria Magdalena descriu triunghiul-radacina pentru etapa in care tocmai a intrat Umanitatea dezvaluind in centrul lui Sfera care Suntem, Graalul Care Suntem, Unimea care Suntem.

Trinitatea dintru Adevar este formata din tata, mama, fiu-fiica. Din centrul acestui triunghi tasneste Sfantul Duh si odata cu el se activeaza Omul Indumnezeit.

In zorii recunoasterii de sine, acest triunghi straluceste aducand in pocalul sufletului, iubire, intelepciune, frumusete, drag, intregire, unime, impreuna suntem Una.

Invierea christica se face in taina acestui triunghi dezvaluind in centrul fiintei noastre de lumina, Trinitatea care Suntem.

Trunghiurile schimbarii revelate de energia celei de-a doua veniri prin Sar Ra, Maria Magdalena, Isus deschid  in Taina Unimii, valsul Sferelor care Suntem  pe Spirala Inaltarii.

Activati aceasta Poarta.Vorbiti cu Sarra din voi cu Maria Magdalena cu Isus. Imbratisati ceea ce sunteti in bucuria de a fi Impreuna-Una.