Ascultand multe povesti am observat ca oamenii se invat in jurul provocarii cautand un tap ispasitor, un Dumnezeu nedrept, o prietena invidioasa. Astfel ca ii invit inca din primele momente la curatenie si la centrare urmand ca dupa aceasta baie de sens sa incepem trialogul si boltile de lumina sa radieze in Unime.

Si am observat cum li se deschid florile sufletului si bucuria le coboara in ochi descoperind acea cheie pe care o cautau de multa vreme si care se afla intr-un triunghi trezitor sau in mai multe.

Toate trinitatile ni se dezvaluie in lumina si toate radiaza daca le dam voie. Incercati sa va opriti un pic din raurile de cuvinte care va inunda si veti vedea in sfarsit Soarele interior.

Cand unim Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau( Crucea) marele transformator ne vorbeste radiind prin vorba, gand aceea intelepciune cosmica care aduce la suprafata Sensul, Talcul, Cheia Provocarii.

Meditati inaintea oricarui dialog pe urmatorul simbol: un triunghi in care s-a activat crucea, imbracat de o sfera radianta care face valsul pe Spirala Inaltarii.

Se vor deschide multe intelegeri, vor iesi la suprafata multe bucurii intregitoare.

De multe ori intr-o metaconsiliere intervin de trei ori, curatenie si centrare, botez al luminii, initieri sau configurari tocmai pentru ca lucrarea energetica sa fie revelatoare si transformatoare.

In aceasta reintalnire cu taramul lui Acasa care este o stare de constiinta, o legatura cu toate, intelegi rostul tau Aici si mesajul fiecarui om care se afla in preajma ta.

Si in acest rasarit de aripi, minunea care esti, straluceste….