Pasind in viul regasirii veti simti nevoia in chiar sfera dezvelirii sa va faceti iertarile fata de Tot si Toate fie urmand modelul trinitar: ma iert si ma dezleg de tot ce am creat Acum si Altadata, rog sa fiu iertat pentru tot ce am creat Acum si Altadata sunt Una cu Iertarea fie veti spala chipul unei relatii si al unui om, astfel: X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt una cu Iertarea.

Iertarea fara asumare, iubire si recunostiinta nu radiaza e doar un proces mental care nu da glas treimii interioare.

Intrand in templul iertarii patrundeti in versul cauzelor spalandu-le cu lacrimile voastre. Nu ezitati. Atingeti fiecare colt cu raza iertarii vizualizand cum aceasta lumina radianta spala chipul, relatia, situatia pe care ati creat-o Acum sau Altadata.

Ex: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat Acum si Altadata fata de sferele iubirii, bucuriei, discernamantului, blandetii, rabdarii, frumusetii, intelepciunii si fata de X, Y, Z si fata de toate relatiile din Acum si de Altdata si fata de tata ceresc-mama divina-copilul cosmic, rog sa fiu iertat si dezlegat, sunt Una cu Iertarea.

Oftati, cascati, lacrimati lasand raurile divine sa va spele chipul.

Si cand soarele interior s-a activat, pasiti in Templul Unimii in grai divin: Sunt Una cu Iubirea, Bucuria, Intelepciunea, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt.

In viul unimii, trinitatea care sunteti va radia, la fel crucea, sfera, spirala si valsul se va face pastrand in suflet si in pasire frecventa recunosterii in Tot si Toate a Fiului/ Fiicei indumnezeite care sunteti.