Desi tasneste din casatoria sufletului cu spiritul, in marea gradina interioara, Iertarea este un izvor de intelegeri si trairi care se tine de mana cu Iubirea si Pacea reveland varful Adevar precum si Soarele Divin care imbraca ….Totul.

Este valenta divina care coboara in lumea densitatilor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului cu O mare sa-si manifeste unicitatea, radianta, vocea. Iertarea coboara pe liniile genealogice dizolvand blocaje si ridicand blesteme pe oriunde ar trece. E o stare iluminatoare care vine din Sfera Unimii se activeaza ca roada in toate Triunghiurile Trezitoare sustinand marile salturi de intelegere. Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasirii.

Vizualizati un triunghi de lumina alb-argintiu. Pasiti in el activand in voi urmatoarele cuvinte: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de iubire, armonie, pace, discernamant, recunostiinta, bucurie dar si fata de bunuri, bani, case, serviciu, manager, colegi, sot, copii, parinti Acum si Altadata,, Rog Stanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele facute Acum si Altadata fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea.

Oftati, cascati, lacrimati enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii, Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de calauze care va sunt aproape in opera de dezvelire. Si o lana murdara sau o apa urata….veti lasa in spate si roua unei nou inceput se va aseza in petalele sufletului.

Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene.

Parcurgand fiecare unghi al triunghiului( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de Tata,  Mama, Copil, Divinul treimic, Din toate ipostazele si vremurile, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea) veti simti cum durerea se transforma in asumare, smerenie, recunostiinta.

Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o zi  sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile, frumusetea, radianta, integritatea lui dand glas maretiei vietii. 

Pasind in Templul iertarii chemati chipul celui pe care l-ati ranit si spuneti astfel: Rog Sfanta Treime sa ma ierte de ce ce i-am facut lui Y, Ma iert si Ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea sau X iarta-ma , X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert,  Doamne ajuta-ma sa fiu iertat de X, Sunt Una cu Iertarea. 

In felul acesta felii din sufletul nostru se intorc Acasa spalate in lumina iertarii, iubirii, Pacii.

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda. Coaja de ou se sparge si se reveleaza Sfera-Om, Plinitatea, Soarele care suntem.  Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate creea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere etc.

O intregime atrage o alta intregime, un sfert de sfera atrage un sfert de sfera, o jumatate o alta jumatate. Daca tanjiti dupa un barbat radiant e important ca si sufletul vostru sa radieze. 

Un suflet greu nu ne poate ridica noaptea prea sus adica in Cerurile Unimii astfel ca desi dormim 12 ore e posibil sa ne simtim extrem de obositi sa avem cosmaruri si un viespar de ganduri. Un suflet usurat ……e sprinten, zburda, ne aduce dezveliri, bucurii, intuitii, stari inaltatoare, pace.

In 2013 si in 2018 am plecat in Peru chemata de Triunghiul Sfixilor drumul fiind insotit de iertari fata de Peru, vietile mele acolo, oamenii care m-au insotit dar si fata de iubire, armonie pace, fiecare pas pe Machu Picchu fiind daltuit in acest Triunghi. Si pasind in el……..din aproape in aproape micul soare din interior s-a unit cu marele Soare, fiecare fraza a destinului capatand o stralucire aparte. Si asa am inteles ca atunci cand trecem Dincolo ….descoperim NImicul sau Falsul Dumnezeu adica ne intoarcem acasa fie impovarati, apasati, plini de neiubire, neincredere fie …….orgoliosi, plini de noi, convinsi ca ne-am facut temele de viata. Pasind in  Triunghiul iertarii, limpezim colturile vietii seara de seara dand glas Intregimii care suntem.

Pasiti in versul apusului cu Triunghiul iertarii, Rugaciunea de Multumire si un Gand Bun dedicat Tarii si veti primi Binecuvantarea Divina cu ajutorul careia va veti ridica foarte sus in timpul noptii pentru a cunoaste Cerul si a aduce imparatia pe Pamant.

Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele facute cu voie si fara voie fata de mama, tata, copiii, bunuri, bani, case, iubire, armonie, pace din toate timpurile si ipostazele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea, Iubirea, Pacea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt si Impreuna-Una!!!!