Acum 13 ani insarcinata cu SarRa am ajuns la un preot minunat dupa doua spovedanii neinsotite de cununa impartasaniei aceasta fiind a treia si constiincioasa i-am repetat aceleasi lucruri pe care nu le mai facusem dar care inca imi ingreunau sufletul. 

Parintele m-a privit cu blandete, iubire, caldura si mi-ai spus. Ai fost iertata. De ce nu te ierti? Un val de caldura m-a patruns si ochii interiori au primit Triunghiul iertarii. Mergand grabit pe niste file cosmice am inteles deodata ca Dincolo ajungem ca Falsi Dumnezei sau ca Nemernici. Ne dam iertarea fara sa ne pese de Legea Divina sau nu ne iertam. Si totusi mai e ceva……si atunci patrunzand in versul divin am simtit Sfera Iertarii si Fuziunea.

Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege(1), Ma iert si ma dezleg( 2) Sunt Una cu Iertarea. Si apoi vine aceasta pasire in Templul Unimii: Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Dupa ce m-am contopit cu sfera iertarii un val de minuni au venit. Parintele m-a chemat duminica de duminica la impartasanie( imi facea un mic semn in timpul Sfintei Liturghii si chiar daca mancasem insarcinata fiind….) ma impartasea… si acest lucru l-a facut duminica de duminica din mai si pana pe 23 octombrie cand s-a nascut Sarra. Spovedania se facuse in mai insa el imi repeta cu iubire, blandete si caldura: ai fost iertata. Primeste si aceasta impartasanie. 

Unirea cu iertarea mi-a largit cupa aducandu-mi inspiratie in scris, energia primirii si multa bucurie cereasca. Filele cartii-indrumator numita Coeficentul Multi se dezveleau mult mai usor, sufletul meu zburda si intreaga mea viata se imbraca cu daruri la care nici nu visasem. SarRa imi comunica telepat o multime de lucruri si in aceasti perioada trei initieri s-au asezat in tesatura interioara, Sf Graal, Sfera Initiala, Maria Magdalena toate aducandu-mi de Acasa, recunostiinta, iubire de tot si toate, cunoastere de Sine. 

Iertarea te invita sa pasesti in trei triunghiuri invizibile: Recunoasterea greselii, pacatului, patimii, Intelegerea legilor divine care alcatuiesc corpul lui Dumnezeu, Dezlegarea de pacat( primul triunghi), Acceptarea a ceea ce este-Asumarea de Sine in situatia X-Iubirea neconditionata( al doilea triunghi), Smerenia-Cunoasterea divina aplicata-Intelepciunea( al treilea triunghi). 

Atunci cand nu intelegi cauza pentru care ai primit cancer la ovare nu te poti ierta sau nu poti ierta Universul. Procesul iertarii te invita in cele trei triunghiuri pentru ca apoi sa fuzionezi cu Sfera Iertarii pasind in Templul Unimii( Sunt Iertare, Bucurie, Iubire, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt). 

Am avut de curand la cabinet un om frumos, simplu si radiant care avea mari daruri ceresti si care mi-a dezvaluit cu smerenie: am retinut din tot ce mi-ai spus doar Triunghiul iertarii si aplicandu-l am putut sa vad cum se intorc bucatelele de suflet Acasa, cum se taie stringurile cum soarele christic incepe sa straluceasca. 

Cand pasiti in Triunghiul iertarii oftati, cascati, lacrimati: Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toale greselile si pacatele facute  cu Voie si Fara Voie fata de barbati, casatorie, spor, profesie, bunuri case dar si fata de sferele ceresti: iubire, armonie, pace, blandete, recunostiinta, intelepciune.

Ma iert si ma dezleg

Sunt Una cu Iertarea.

Cand iertarea o faceti cu toate structurile aliniate, veti casca, ofta, lacrima…..o limpezire, un clar o bucurie cereasca insotind valsul vostru cu Ea. 

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Camelia Radu, frecventaom@gmail.com,

Tel Frecventa Om: 0755 099 099, 0748 760 284

Facebook: https://www.facebook.com/FrecventaOm