Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o viata ca aceasta (de bacalaureat pe Geea) sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile……. frumusetea, radianta, integritatea lui sustinand viata noastra actuala in toata maretia ei.

Pasiti in Templul iertarii: Ma iert si ma dezleg pentru toate greselile si pacatele de Acum si de Altadata fata de iubire bucurie, armonie, pace, abundenta, frumusete, cunoastere, putere, caldura, blandete rabdare, intelepciune, unime dar si fata de bunuri, case, bani, profesie, spor, oameni fata de Tot si Toate

Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege

Sunt Una cu Iertarea.

In felul acesta chemati bucatile de suflet acasa le spalati in lumina iertarii, le uniti cu Totul-Una.

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda. Coaja de ou se sparge si apare Intregirea. Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate crea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere etc.

Tanjim cu totii dupa relatii frumoase, radiante insa venim cu rani, tipete, cu sufletul sfasiat si proiectam, il chinuim pe celalalt, construim relatii disonante.

O intregime atrage o alta intregime, un sfert de sfera atrage un sfert de sfera, o jumatate o alta jumatate.

Pentru ca ne aflam in postul Pastelui si suntem cu totii invitati sa eliberam vechiul, pasiti in Templul iertarii…. mergeti la un duhovnic si spovediti lucrurile care va incarca constiinta, cultivati triunghiul iertarii si daca simtiti intalniti-va si cu un metaconsilier, ghid, canal pentru a va elibera si alte rafturi ce tin de alte vieti prin trialog, regresie, flow. Tripla spovedanie va usureaza sufletul si constiinta dezvelindu-va teritorii ale intelegerii pe care inca nu le-ati accesat.

Un suflet greu nu ne poate ridica noaptea prea sus adica in Cerurile Unimii astfel ca desi dormim 12 ore e posibil sa ne simtim extrem de obositi.

Seara limpezind sufletul in apele iertarii chemati bucatele de suflet Acasa. In centrul Triunghiului, sufletul incepe sa radieze ca un soare atingand cu razele lui….Totul.

Anul trecut la Fatima am pasit pe covorul smereniei imbracata cu Triunghiul iertarii. Mergeam in genunchi spalandu-mi sufletul cu lacrimi, blandete, recunoastere de Sine…… la jumatatea drumului am inceput sa multumesc apoi deodata a inceput raurirea divina….simpla sa curga fara sa o chem, fara sa fac ceva: Soare Christic primeste-ma, imbratiseaza ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul Celest vin, Cu toate Fortele Treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine.

Pasind in Triunghiul iertarii…..buchete de intelegeri vor umple Graalul interior facand intreaga voastra viata sa radieze.