Pasiti cu iubire, smerenie, compasiune in Asumare atunci cand rostiti: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele facute cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele fata de Tata, Mama, Copil, Armonie, Iubire, Pace, Discernamant, Intelepciune, Bucurie, Unime fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele de Acum si Altadata fata de Tata, Mama, Copil Iubire, Armonie, Pace, Bucurie, Intelepciune, Discernamant fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea, Bucuria, Iubirea, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt

Urmati triunghiul: Ma iert si ma dezleg -Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea activand in centrul lui energia Eu Sunt. Puteti sa va rugati si pentru intregul neam.

Iertarea poate fi specifica fata de prietene, mama, tata, sot, X, Y, Z dar si generala fata de sferele ceresti ea limpezind pasirea noastra pe linia timpului trecand prin multe vieti, rotunjind aceasta intrupare.

Oftati, cascati, lacrimati si repetati triunghiul iertarii pana cand sufletul va radia si chipul christic va grai fara cuvinte.

Daca simtiti ca tatal sau fostul prieten tipa in voi, opriti-va si spuneti: X te iert, X iarta-ma, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea

Triunghiul iertarii functioneaza ca acul in acupunctura, deblocand forte, energii ce stateau zagazuite din viata x sau din copilarie.

E posibil sa mai simtiti furie sau ura atunci cand atingeti cu acest bisturiu, furunculul insa nu va opriti. Limpeziti ochii sufletului pentru a pasi in Templul Unimii astfel: Sunt Pace, Iubire, Bucurie, Caldura, Smerenie, Blandete, Rabdare, Intelepciune Sunt Intregire, Unime, Inaltare sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Liniste, Iubire, Drag si Implinire sunt Tot ceea ce Sunt Eu Sunt.

Puteti alcatui aceasta coloana a nelimitarii din 3, 5, 8 atribute ale divinului feminin care invitate in valsul sferelor va sustin intregirea( cer 8) unimea( cer 9) si inaltarea( cer 10) dezvelind fiica si fiul de Dumnezeu.

Cu aceasta coloana cereasca activata, pomul christic se umple cu daruri ale Unimii pentru noi-Toti!!!!