Desi se naste dintr-o intelegere mare, vie, radianta  iertarea paseste dincolo de ea topind granitele, formele, continuturile, atingand adevarul pur, dezvelind intoarcerea Acasa. Este valenta divina care coboara in lumea densitatilor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului cu O mare sa straluceasca. Iertarea coboara pe liniile genealogice dizolvand blocaje si ridicand blesteme pe oriunde ar trece. E o stare iluminatoare care vine din Sfera Unimii se activeaza in Triunghiul divin conducandu-ne catre Centru sustinand trecerea omului si insasi marele salt al umanitatii. Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasirii.

Vizualizati un triunghi de lumina.Pasiti in el activand in voi urmatoarele cuvinte: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de iubire, armonie, pace, discernamant, recunostiinta, bucurie dar si fata de bunuri, bani, case, serviciu, manager, colegi, sot, copii, parinti Acum si Altadata,, Rog Stanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele facute Acum si Altadata fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea.

Oftati, cascati, lacrimati enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii, Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de maestri care va sunt aproape in opera de dezvelire.

Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene.

Parcurgand fiecare unghi al triunghiului( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie fata de Tata,  Mama, Copil, Divinul treimic, Din toate ipostazele si vremurile, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea) veti simti cum durerea se transforma in asumare, smerenie, recunostiinta.

Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o zi  sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile, frumusetea, radianta, integritatea lui dand glas maretiei vietii. 

Pasind in Templul iertarii chemati chipul celui pe care l-ati ranit si spuneti astfel: Rog Sfanta Treime sa ma ierte de ce ce i-am facut lui Y, Ma iert si Ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea sau X iarta-ma , X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert,  Doamne ajuta-ma sa fiu iertat de X, Sunt Una cu Iertarea. 

In felul acesta chemati bucatile de suflet acasa le spalati in lumina iertarii, le uniti cu Totul-Una.

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda. Coaja de ou se sparge si  apare Sfera-Om, Plinitatea, Soarele care suntem.  Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate creea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere etc.

O intregime atrage o alta intregime, un sfert de sfera atrage un sfert de sfera, o jumatate o alta jumatate. Daca tanjiti dupa un barbat radiant e important ca si sufletul vosttru sa radieze. 

Un suflet greu nu ne poate ridica noaptea prea sus adica in Cerurile Unimii astfel ca desi dormim 12 ore e posibil sa ne simtim extrem de obositi.

Seara limpezind sufletul in apele iertarii chemati bucatele de suflet Acasa. In centrul Triunghiului, sufletul incepe sa radieze ca un soare atingand cu razele lui….Totul.

In 2018 la Fatima imbracata cu Triunghiul iertarii am pasit pe covor,  impletind recunostiinta cu iubirea si ascultarea. Mergeam in genunchi spalandu-mi sufletul cu lacrimi, oftat, cascat. Simteam cum pete negre, cete, nori grosi, greutati mari pleaca, soarele interior dezvelindu-si razele.  Pe la jumatatea drumului am inceput sa multumesc, recunostiinta imbracandu-ma intr-un con auriu care se largea, devenea din ce in ce mai mare lasand darurile, intelegerile, bucuriile sa-mi inunde cerul interior.  De undeva de la varf o raurire divina a inceput sa curga mangaindu-mi coloana cereasca: Soare Christic primeste-ma, imbratiseaza ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul Celest vin, Cu toate Fortele Treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine.

Pasind in Triunghiul iertarii buchete de intelegeri vor umple Graalul interior facand intreaga voastra viata sa radieze.