Acum 14 ani… insarcinata cu SarRa am ajuns la un preot minunat dupa doua spovedanii neinsotite de cununa impartasaniei aceasta fiind a treia si constiincioasa i-am repetat aceleasi lucruri pe care nu le mai facusem dar care inca imi ingreunau sufletul. 

Parintele m-a privit cu blandete, iubire, caldura si mi-ai spus. Ai fost iertata. De ce nu te ierti? Un val de caldura m-a patruns si ochii interiori au primit Triunghiul iertarii. Mergand grabit pe niste file cosmice am inteles deodata ca Dincolo ajungem ca Falsi Dumnezei sau ca Nemernici. Ne dam iertarea fara sa ne pese de Legea Divina sau nu ne iertam. Si totusi mai e ceva……si atunci patrunzand in versul divin am simtit Sfera Iertarii si Fuziunea.

Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege(1), Ma iert si ma dezleg( 2) Sunt Una cu Iertarea. Si apoi vine aceasta pasire in Templul Unimii: Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Dupa ce m-am contopit cu sfera iertarii un val de minuni au venit. Parintele m-a chemat duminica de duminica la impartasanie( imi facea un mic semn in timpul Sfintei Liturghii si chiar daca mancasem insarcinata fiind….) ma impartasea… si acest lucru l-a facut duminica de duminica din mai si pana pe 23 octombrie cand s-a nascut Sarra. Spovedania se facuse in mai insa el imi repeta cu iubire, blandete si caldura: ai fost iertata. Primeste si aceasta impartasanie. 

Unirea cu iertarea mi-a largit cupa aducandu-mi inspiratie in scris, energia primirii si multa bucurie cereasca. Filele cartii-indrumator numita Coeficentul Multi se dezveleau mult mai usor, sufletul meu zburda si intreaga mea viata se imbraca cu daruri la care nici nu visasem. SarRa imi comunica telepat o multime de lucruri si in aceasti perioada trei initieri s-au asezat in tesatura interioara, Sf Graal, Sfera Initiala, Maria Magdalena toate aducandu-mi de Acasa, recunostiinta, iubire de tot si toate, cunoastere de Sine. 

Iertarea te invita sa pasesti in trei triunghiuri invizibile: Recunoasterea greselii, pacatului, patimii, Intelegerea legilor divine care alcatuiesc corpul lui Dumnezeu, Dezlegarea de pacat( primul triunghi), Acceptarea a ceea ce este-Asumarea de Sine in situatia X-Iubirea neconditionata( al doilea triunghi), Smerenia-Cunoasterea divina aplicata-Intelepciunea( al treilea triunghi). 

Cand pasiti in Triunghiul iertarii oftati, cascati, lacrimati: Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toale greselile si pacatele facute  cu Voie si Fara Voie fata de barbati, casatorie, spor, profesie, bunuri case dar si fata de sferele ceresti: iubire, armonie, pace, blandete, recunostiinta, intelepciune.

Ma iert si ma dezleg

Sunt Una cu Iertarea.

Cand iertarea o faceti cu toate structurile aliniate, veti casca, ofta, lacrima…..o limpezire, un clar o bucurie cereasca insotind valsul vostru cu Ea. 

Desi se naste dintr-o intelegere mare, vie, radianta  iertarea paseste dincolo de ea topind granitele, formele, continuturile, atingand esenta dezvelind intoarcerea Acasa. Este valenta divina care coboara in lumea formelor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului cu O mare sa straluceasca. Iertarea coboara pe liniile genealogice dizolvand blocaje si ridicand blesteme pe oriunde trece. E o stare iluminatoare care vine din Sfera Unimii se activeaza in Triunghiul iertarii conducandu-ne catre Centru sustinand innoirea omului si insasi marele salt al umanitatii. Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasirii.

Oftati, cascati, lacrimati cand lucrati cu Triunghiul iertarii….enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii fara stralucire. Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de maestri care va sunt aproape in opera de dezvelire.

Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene.

Parcurgand fiecare unghi al triunghiului veti simti cum durerea se transforma in bucurie, caldura, iubire in bratele familiei divine, fiul intors Acasa stralucind. Impreuna suntem Una!

Trecand prin multe suferinte si neintelegand ne-am lasat bucatelele de suflet la fostii iubiti, calai-sefi, mama, tati, surori, prin castele si conace, prins de cutia de bijuterii sau de o sabie si iata ca intr-o viata ca aceasta (bacalaureat pentru unii, facultate pentru altii, pentru toti fiind plina de examene ) sufletul nostru isi cheama intregirea din toate ipostazele si din toate situatiile……. frumusetea, radianta, integritatea lui sustinand viata noastra actuala in toata maretia ei.

Pasind in Templul iertarii chemati chipul celui pe care l-ati ranit si spuneti astfel: Rog Sfanta Treime sa ma ierte de ce ce i-am facut lui Y, Ma iert si Ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea sau X iarta-ma , X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert si sa fiu iertat de X, Sunt Una cu Iertarea. 

In felul acesta chemati bucatile de suflet acasa le spalati in lumina iertarii, le uniti cu Totul-Una.

Prin iertare, sufletul se intregeste, creste, radiaza, zburda. Coaja de ou se sparge si apare Intregirea. Un intreg poate face valsul atat cu sferele ceresti cat si cu sferele-oameni. Si valsul acesta poate crea lucruri minunate: poezii, carti, proiecte de suflet, centre holiste, ateliere etc.

Tanjim cu totii dupa relatii frumoase, radiante insa venim cu rani, tipete, cu sufletul sfasiat si proiectam, il chinuim pe celalalt, construim relatii disonante.

O intregime atrage o alta intregime, un sfert de sfera atrage un sfert de sfera, o jumatate o alta jumatate.

Un suflet greu nu ne poate ridica noaptea prea sus adica in Cerurile Unimii astfel ca desi dormim 12 ore e posibil sa ne simtim extrem de obositi.

Seara limpezind sufletul in apele iertarii chemati bucatele de suflet Acasa. In centrul Triunghiului, sufletul incepe sa radieze ca un soare atingand cu razele lui….Totul.

In 2018 la Fatima am pasit pe covorul smereniei imbracata cu Triunghiul iertarii. Mergeam in genunchi spalandu-mi sufletul cu lacrimi, oftat, cascat. Simteam cum pete negre, cete, nori grosi de indeparteaza de mine, soarele interior dezvelindu-si razele.  Pe la jumatatea drumului am inceput sa multumesc, recunostiinta imbracandu-ma intr-un con auriu care se largea, devenea din ce in ce mai mare lasand darurile, intelegerile, bucuriile sa-mi inunde cerul interior.  De undeva de la varf o raurire divina a inceput sa curga mangaindu-mi coloana cereasca: Soare Christic primeste-ma, imbratiseaza ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul Celest vin, Cu toate Fortele Treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine.

Pasind in Triunghiul iertarii buchete de intelegeri vor umple Graalul interior facand intreaga voastra viata sa radieze. 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice