Desi se naste dintr-o intelegere mare, holista iertarea paseste dincolo de ea topind granitele, formele, atingand adevarul pur, dezvelind intoarcerea Acasa. Este valenta divina care coboara in lumea formelor pentru a dezlega si descarcera energii stagnante timp de milenii, eliberand trecutul individual si colectiv, dand voie prezentului sa radieze, permitand Omului cu O mare sa straluceasca. Iertarea coboara pe liniile genealogice dizolvand blocaje si ridicand blesteme pe oriunde trece. E o stare iluminatoare care vine din Sfera Unimii se activeaza in Triunghiul iertarii conducandu-ne catre Centru sustinand trecerea omului si insasi marele salt al umanitatii. Si cand in sfarsit unitatile de iertare au atins inceputul lumii si toate au fost iertate, va ramane doar Adevarul pur in lumina Regasiri.
Vizualizati un triunghi de lumina.Pasiti in el activand in voi urmatoarele cuvinte: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat Acum si Altadata fata de Tot si Toate, Rog Stanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de tot ce am creat Acum si Altadata fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea.
Oftati, cascati, lacrimati enumerand lucrurile care va incarca sufletul, ganduri, emotii, fapte nedigerate care captusesc rafturile vietii fara stralucire. Inaintea acestei lucrari rugati toate entitatile de lumina catre trebuie vor si pot sa va sustina in acest proces de limpezire. E posibil sa simtiti cum peste noapte spovedania continua in triunghiuri de sfinti sau de maestri care va sunt aproape in opera de dezvelire.
Pe masura ce lacrima spala fiecare pas, daruri, intelegeri, bucurii de care nu erati constienti vor irumpe asemeni unor fantani arteziene.
Cu siguranta ati mancat cel putin o data o banana foarte coapta avand coaja aproape neagra. Ati aruncat-o cu siguranta si v-ati bucurat de miez.
La fel este si aceasta eliberare, limpezire, decojire a noastra. O intrare in valsul sferelor pentru a recunoaste Adevarul pur si a straluci Acasa.
Parcurgand fiecare unghi al triunghiului veti simti cum durerea se transforma in bucurie, caldura, iubire in bratele familiei divine, fiul intors Acasa stralucind. Impreuna suntem Una!