De multe ori ati intalnit oameni care si-au dezvoltat foarte mult inteligenta cognitiva si vointa au reusit sa aibe incredibile realizari materiale insa nu au cunoscut implinirea in cuplu si in familie. Observati oamenii prin intermediul triunghiului de trasaturi cardinale care le descriu evolutia. Cati dintre prietenii sau chiar managerii vostri si-au dezvoltat IQ-EQ-SQ? sau au lucrat pe iubire divina-intelepciune divina-putere divina? cati sunt forte treimice in actiune cascadand in functie de context mama, tatal, copilul sau acel intelept, triunghi echilateral?

Observati ce latura a triunghiului sufera. Daca aveti multa perseverenta, suportivitate dar nu aveti altitudine e posibil sa simtiti ca viata voastra nu are varfuri de munti, zboruri, bucurii ceresti. Exact acolo unde nu ati lucrat o latura sau doua a triunghiului in acel punct vor aparea, provocarile.

Putem sa fim foarte empatice, jucause insa sa nu avem fermitate. Sfera-mama, sfera-copil se exprima prin noi insa sfera-tata nu graieste.  Care sunt aspectele ferme care v-au sustinut intr-o anumita etapa si ce laturi din voi plang in Acum?

Cei mai multi oameni au o trasatura maxim 2 cardinale dupa care vin 10-15 trasaturi principale apoi sute chiar mii de trasaturi secundare.

Treimea care suntem sufera atunci cand ne dezvaluim doar latura mamei si a copilului dar nu si pe cea a tatalui sau avem doar trei laturi ale tatalui chiar daca suntem femeie sau cascadam doar o latura a tatalui si una a mamei  si nu stim sa ne jucam dand grai divin, copilului.

Viata care este cel mai frumos maestru ne invita sa ne descoperim triunghiurile de sabotori cei care ne activeaza spirala descendenta creeand bucle existentiale sa ii dezactivam si apoi sa incepem sa lucram cu triunghiurile potentatoare, trezitoare, ale Unimii.

Lucrand cu triunghiul e foarte usor sa devii forta trinitara in actiune, triunghi echilateral radiant.

Descoperiti in voi si in cuplul vostru ce sfere graiesc mai mult. Cum arata triunghiul personal dar al cuplului?

Ce laturi lipsesc sau sunt slab aspectate?

Va invit pe 28 nov sa urcam impreuna Muntele Christic in Cuplu. Despre atelier veti gasi mai mult pe www.frecventaom.ro