Cand am pasit in lumea Triunghiului celest chemat de viul noptilor inca nu stiam cat de vast este acest teritoriu, cat de plin de bucurie, intelepciune, frumusete. Ma uit la cele 36 de triunghiuri care insotesc cartea Triunghiurile Schimbarii si stiu ca trena lor este mult mai mare incepand cu competentele emotionale pana la virtuti, initieri, trezii, intelegeri, maestrii, preotii, salturi de constiinta, fuziuni. Fiecare triunghi ne spala chipul, ne aduce Acasa, refacand sufletul, drumul, activand darurile, dand grai Caiii, povestii proprii, unicitatii. Functionam multe vieti ca niste triunghiuri dreptunghice slefuind cel mult doua laturi insa abia cand goarna energetica ne cheama in centru pentru a ne christiciza caracterul constientizam Treimea din noi, Mama, Tatal Copilul care ne cheama, insasi Familia Divina. Si asa apare valsul cu iubirea( Mama), iertarea( Fiul), increderea( Tatal) sau cu Blandetea( Mama), Fermitatea( Tatal), Inocenta(Fiica) sau cu Intelepciunea( Mama), Hotararea( Tatal), Creativitatea( Copilul). Centrati fiind si aliniati la Voia Divina, Familia sacra din noi, graieste.

De multe ori cei care ajung la cabinet cred ca adulterul, amantlacul, aventura potenteaza familia, aduc atractivitate in cuplu, o noua zbenguiala, noi pozitii, altceva. Insa aceste alegeri sparg protectia divina a cuplului primita prin taina invitand in chiar gaurile noi aparute, entitatile zanzaniei sau ale supararii sau ale agresivitatii sau ale nemultumirii sau ale neiubirii sau ale impietririi. Crezi ca aduci vant nou si cand colo vestejesti chipul familiei. Atunci cand apare un conflict in patratul materiei…..sa spunem ca viata sexuala este amortita….te invit sa mergi in triunghiul spiritului( pe acoperis) sa postesti, sa te spovedesti, sa practici introspectia sau sa cultivi triunghiul, sa meditezi, sa iei initieri reiki, umpland Graalul interior cu lumina.

Cupa radianta te va sustine sa aduci pe masa cuplului tau, noi intelegeri care te vor ajuta aliniat, centrat, mai plin de iubire sa traiesti altfel intimitatea ta.

Cu cat creste nivelul de constienta in cuplu cu atat intuitia se rafineaza, comunicarea telepata, intelegerea dar si atingerea, tandretea, apropierea. Bruta, animalul pleaca si in loc ramane omul radiant, viu, iubitor, tandru. Plumbul se retrage si vine aurul celest , sexul agresiv fiind inlocuit de taina fuziunii intime extatice.

Fiecare tema de viata facuta si transformata in dar aduce mai multa lumina in centrii activand triunghiul celest, crucea, divina, insasi sfera care suntem. Si da aceasta sfera in vals cu sfera-partener poate trai niste extaze minunate care se pot transforma in teritoriile scrisului sau pe corabia profesiei in iubire inaltatoare, creativitate talcuitoare, bucurie cereasca.

Inainte sa faceti dragoste intrati in teritoriile Unimii. Incepeti sa va faceti iertarile fata de Mama, Tata, Copil fata de fuziunea intima extatica, iubire, bucurie, intelepciune, blandete, discernamant, clar, comunicare in Unime fata de Tot si Toate. Ma predau tie, Una si slujesc in Sfant Numele Tau. Sunt Una cu Iubirea, Bucuria, Intelepciunea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Lasati tandretea, bucuria, blandetea sa va ghideze fiind atent la triunghiul iubirii in care celalalt se simte minunat. Cum ar vrea sa fie atins, iubit? Folositi cuvante frumoase inaltatoare dar si vizualizati cum se unesc centrii. Suntem iubire, bucurie, inaltare. Sunt Tot ceea ce suntem, Noi Suntem. Vizualizati sfera care sunteti in fuziune cu cealalta sfera( verigheta cu verigheta). Lasati extazele fuzionale sa va imbratiseze. Sunteti Una.

Inainte sa incepeti puteti spune…si astfel Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Fuziune intima extatica cu Fuziunea intima extatica, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Impreuna-Una, Acasa.

Dupa aceasta contopire, ramaneti imbratisati, multumind.

Suntem liniste, iubire, Drag si Fericire, Suntem Tot Ceea ce Suntem, Noi Suntem.

In fuziunea intima extatica nu sunt atat de importante pozitiile cat mai ales starea cu care pornim, consacrarea, alinierea centrilor, lumina, bucuria, tandretea, caldura, conectarea, ridicarea energiei, contopirea.

Pentru a va reconecta la Centru si a va alinia va invit la terapia prin plutire, in samadhi. Intalnirea cu apa cu sare dar si cu apa divina va aliniaza centrii, va despovareaza, va aduce bucurie in structuri, va conduce in teritoriile fuziunii intime extatice. Puteti sa practicati Triunghiul iertarii si apoi o Mantra a Unimii, apa ajutandu-va sa simtiti contopirea cu Totul-Una.

Despre fuziunea intima extatica vom vorbi si pe 12 iunie la urmatorul atelier dedicat Divinului feminin dar si Cuplului. El se va desfasura pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy