Cand eram mica calatoream mult cu albinele-gazele-florile apoi cu marea-pasarile-pomii mai tarziu cu manastirile-postul-spovedania, clarul-scrisul-dezvelirea, visul initiatic-somnul constient-curgerea divina si apoi cu triunghiurile formate din virtuti si initieri. Spun calatorie pentru ca percepeam in interiorul meu trecerea de la versul lumesc uneori stramt, rece, gri la versul divin in care intram cu ajutorul triunghiurilor-calauza. Copil fiind eram foarte atrasa de natura si de altfel pana in clasa a treia cred ca am stat mai mult prin copaci si in pistilul florilor decat in sala de clasa. Stiu ca eram indragostita de orice felie de verde si ca abia asteptam sa ma transport intr-o lume venusiana sau aurita sau plina de zanute in care corpurile mele subtile se simteau ca Acasa.

Am aterizat undeva in jurul varstei de 9-10 ani si chiar daca aceasta aterizare a fost grunjoasa, grea, marcata de un eveniment neplacut…stiu ca triunghiurile imi alimentau in continuare teritoriile sufletului prin scris-recitat de poezii-teatru sau plimbari pe camp-flori-muzica sau apusuri de Soare-citit de carti-contemplatie. Cand m-am intalnit cu Contractul meu Spiritual la 18 ani, Maica ridicandu-mi valul am inceput sa percep limbajul geometriei sacre si sa simt Triunghiul ca un Maestru al Trecerilor de la un nivel de intelegere la altul. Brusc simteam etapele ca niste configuratii geometrice cu pastori lor si varfurile de atins ca niste piscuri de munti, varfuri de triunghiuri.

La inceput cand am vazut triunghiul de pacate care se repeta in neamul meu si am inteles ca avorturile, bautura si indepartarea de Dumnezeu nu imi vor permite sa am propria familie …..am fost uluita apoi uimirea s-a transformat in post-spovedanie-impartasanie, calatorii spirituale-scris-limpezire, adanciri-meditatie-contemplatie, initieri-regasire-dezvelire. Treceam de la un triunghi la altul observad cu ochii sufletului fructele ce apareau in centrul lui. Si erau argintii, aurii, mov, avand culorile ceresti ale entitatilor care ma sustinusera. Si aceste straluciri creeau noi configuratii geometrice pregatind o noua etapa mai radianta decat cea in care fusesem, rescriind drumul, animand materia. Triunghiurile alcatuisera un covor ….unul puternic, divinatoriu, frumos transformand pacatele personale, de neam, ale partenerilor in bucurii ceresti, adancimi, intelegeri. Si da multe evenimente si plati se rescriau in bratele Triunghiului.

Triunghiul divin cel pe care l-ati vazut imbracand capul Tatalui Ceresc in Sfanta Biserica ne ajuta sa ne dezbracam de hainute vechi, stramte largindu-ne pasirea cu noi virtuti. El este viu format din entitati luminice care coboara in Acum transformand durerile in valsuri ceresti.

Triunghiul format din sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil este un sfetnic ascuns ce nu ne lasa sa ramanem infantili, necopti, putintei……ci ne activeaza atributele divine ale mamei, tatalui, copilului, chei ceresti cu care deschidem Templul Unimii din Cerurile Unimii, unindu-ne cu Totul-Una.

Sa fim copiii nu sa ramanem copiii…sa fim intelepti-trinitari si inocenti care pasesc in Imparatia lui Dumnezeu. De aici a pornit acest sistem numit Triunghiurile Schimbarii pe care vi l-am dezvelit prin multe ateliere, articole, calatorii.

Ce triunghi divin va cheama?

Ce dezveliri va sustin sa teseti aceasta etapa?

Ce salturi de intelegere va calauzesc?

Ce adanciri va ajuta in Trecere?

Ce pacate din arborele genealogic genereaza in viata voastra….bucle existentiale?

Ce nemultumiri va tin pe loc?

Ce triunghiuri de virtuti va dezvaluie varful interior de munte?

Ce bucurii ceresti va deschid sufletul?

Vom raspunde impreuna la aceste intrebari prin intermediul atelierelor din 3 si 18 sept.

Iubire, armonie, intelepciune!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie