Atunci cand apar conflicte in patratul materiei nu incercati sa dezlegati nodurile emotionale cu explicatii, plecari de acasa, manipulari ci activati triunghiul spiritului sa spunem spovedania, postul, impartasania sau initieri reiki, meditatia, contemplatia sau Luviom, Samadhi, Frecventa recunostiintei dezvelind Cerul interior.

Daca ati privi cu ochi ceresti aceasta lucrare ati vedea cum se activeaza conul luminic, centrii aliniindu-se, incarcandu-se, graind. Si cand lumina este la cel putin 93 pe ch 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 se activeaza Crucea Christica, Graalul interior, se sparge coaja de ou ….omul devenind o Sfera. In astfel de momente apar innoirile, acel evrika sau aha….. uite ca eu am fost nonempatica, suparacioasa si razbunatoare si de aici intregul conflict sau cu neiubire, neacceptare, neiertare generez aresturi bazate pe suferinta. Cand lumina atinge 100 pe fiecare centru, sfera care suntem intra in valsul sferelor, flow-ul aducand solutii minunate pentru situatia in care ne aflam. In astfel de momente, de Gratie cei 7 centri devin un unic centru, o graime ce radiaza din sfera care suntem, o Unime. Si cascada cu rezolvari……inunda teritoriul temei in care credeti ca v-ati impotmolit si nodurile se dezleaga aducand constientizari minunate in ambele barci, presupunand ca acest conflict este intre 2 oameni. Pe scurt ….ridicati lumina mergand pe acoperis si intreaga casuta va deveni o sfera.

Daca alegeti sa actionati din energia eu merit- furie- razbunare activand triunghiul cu varful in jos, nodurile se vor mari, generand noi razboaie, noi conflicte, noi probleme in cuplu.

Reflectati….Ce faceti atunci cand sunteti in provocare si mai multe emotii va invadeaza? Luati cu asalt Cerul….sau va scufundati in droguri, bautura, sex sau in frica, neacceptare, neiubire?

Luati avionul numit triunghiul spiritului si multe dezveliri, constientizari, puteri ceresti se vor revela.

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio