E frumos sa observi cu blandete entitatea-cuplu (  de tip victima-calau) cel care se tareste dureros prin norii cutumelor  pentru ca in soarele dezvelirii sa devina cuplu de Trecere ( omida isi capata aripile) si apoi la masa rotunda a lui Acum, sa-l intalnesti pe Unul-Una si Cupa Iubirii in sfarsit stralucind in valsul SFERELOR care se REGASESC dupa un drum lung si frumos, daltuind in corpul de lumina al Planetei, Bucuria de a fi Impreuna-Unul, Impreuna-Una.

 Privind acest sir al transformarilor, intelegi procesul de coacere ca fiind desavarsit, fiecare ingredient coborand la momentul potrivit pentru a naste Cuplul Unimii.

 Incercati sa contemplati Valsul Sferelor de Lumina, vizualizandu-le in lumina bucuriei, iubirii, recunoasterii. Apoi imbratisati-le contopindu-va cu ele, fara retineri.

 La inceput a fost Sfera aceea Sfera de unde au tasnit planetele, universurile si versurile scriind partitura vietii cu valsuri de lumina. Apoi prin Divinatorii, Omul a coborat in plan ca o Trinitate radianta ce isi dezvaluie siesi potentialitatile pentru a straluci la momentul potrivit ca insasi Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil.

 Redevenind Sfera, Omul a putut sa-si aminteasca Valsul Ceresc in care poate intra alaturi de Ea, Sfera Cuvantatoare in Unime si Toate Sferele ceresti in Grai Divin.

 Si regasindu-se bratele lor au cuprins Totul, iubind intreaga Creatie, Una-Suntem si Totul e Una.

Va invit pe 13 octombrie (ora 19 00) in nunta lui Trei care devine Una, sa regasim Sfera care Suntem si Valsul cu Totul in lumina Treziei.

Atelierul va include urmatoarele teme: Viata dintre Vieti, In banca divina, Daruri pentru Cupluri, Treceri, Initieri in Taina lui Acum, Regasirea, Trinitatile radiante, Graalul Interior, Viul acceptarii, Masa rotunda, Poarta Sarutului, Iubirea de tot si Toate, Alegeri in Unime, Primul gand si daltuirea lui in Noi Cuvantul-Croitor, Bucuriile Treziei

Unde? Sperantei nr 28( din Piata Roseti) et 6 ambele apartamente. Interfon 12 C. Primirea se face incepand cu ora 18 45.

Din drag sa veniti, cu drag sa primiti, Oameni cu O mare!….