Adeseori cautam in cuplu dreptatea noastra, sa-l schimbam pe celalalt, sa nu mai fie aceea situatie, sa fim mai fericiti in conditiile create de noi, sa impunem anumite regulii fara ca celalalt sa fie de acord, sa decidem peste partenerul nostru etc.

Triunghiul cu varful in jos format din minte, inima, corp cel care naste la mijloc personalitatea bazata pe ego este starnitorul dialogului rece sau a certurilor bazate pe dreptatea mea sau a criticismului, rigiditatii, nemultumirii in cuplu.

Si da e posibil ca furtuna sa tina in acest pahar, o viata.

Daca ne ridicam un pic ochii vom vedea ca exista un triunghi cu varful in sus care poate fi accesat prin intermediul virtutilor, rugaciunilor, mantrelor, initierilor, meditatiilor, contempplatiilor si care aduce multa talcuire intr-o situatie incordata.

El este alcatuit din sentimente inaltatoare( budhic), fapte inaltatoare( atmic) si idei inaltatoare( cauzal). Din centrul lui tasneste intuitia, deschiderea, acceptarea, ascultarea empatica, bucuria, forta, maretia calauzindu-ne spre Calea, Bulevardul divin al parteneriatului nostru.

Atunci cand se starneste o rezonanta malefica in triunghiul cu varful in jos si liftul incepe sa coboare scotand la suprafata emotii de care nu erati constienti opriti-va un pic si reconectati-va la Centrul vostru la frecventa Dumnezeu.

Practicati ce simtiti ca va este aproape, rugaciunea, mantra, triunghiul iertarii, contemplatia, meditatia lasand spirala intrebarii sa lucreze in triunghiul cu varful in sus. Care este talcul/ sensul pentru care se repeta aceasta situatie? Ce am eu de invatat? Care este binecuvantarea deghizata? Ce vrea sa-mi spuna triunghiul cu varful in sus in aceasta bucla emotionala? Care este mesajul Cerurilor pentru mine?

Linistiti apele interioare in viul cerurilor si apoi reveniti la tema pe marginea careia s-a starnit avalansa activand constient blandetea-intelepciunea-discernamantul sau alte trei virtuti care va cheama. Observati-va cu liniste, iubire, compasiune. Vorbeste prin voi triunghiul cu varful in sus sau egoul?

Asezati in frecventa cuplului multa iubire, liniste, armonie chiar si cand provocarile sunt foarte mari. Priviti cu detasare miscarea pamantului in interiorul cuplului cautand sa activati cheile spiritului( triunghiul cu varful in sus) pentru a deschide in adevar comorile materiei( triunghiul cu varful in jos).

Orice situatie iscata in cuplu a fost creata daca nu in viata aceasta in alta, chiar de catre cei doi, amandoi fiind responsabili de ceea ce culeg in Acum.

Nu activati chipul cazut al victimei-calaului-distantului accesand vinovatia-judecata-impietrirea ci intrati in Faca Se Voia Ta lasand Cerurile sa cuvante.

In bucuria predarii personalitatea( triunghiul cu varful in jos) va deveni insasi peretii Graalului in care ambrozia divina va cobora aducand dulceata, bucurie si forta, cuplului innoit.

Numiti cu amuzament bolile de cuplu care se manifesta intre voi ex: ocupescu, placintescu, minciunescu, evitescu, impietrescu sau fuginozaurus, iritozaurus, criticozaurus. S-au manifestat si in familiile voastre sau in alte cupluri in care ati mai fost?

Stabiliti fiecare sau impreuna un triunghi al virtutilor cu care sa intampinati, chipul cazut al cuplului vostru.

Ce se intampla cu iritozaurus? sau criticozaurus?

Activand soarele christic aceste animalute, boli, chipuri cazute se transforma in daruri si intelegeri revelatoare si transformatoare pentru entitatea-cuplu.