Daca ati vazut filme cu razboaie si v-au impresionat ei bine dicolo de val, exista o lupta mare care se da pe sufletele noastre. As spune ca toate iadurile sunt dezlantuite si nu sunt putine!!! Sunt scorpii, balauri, hidre, entitati imense care lovesc declansand panica-frica-neliniste sau orgoliu-separare-impietrire sau furie-neacceptare-neiubire sau neincredere-egoism-fuga. Ne intalnim in Acum cu toate anticreatiile noastre si intr-adevar sunt multe. Tot ce am negat, bagat sub pres, uitat, toate picaturile de intuneric si-au dat mana generand o spirala descendenta in spatele triunghiului cu varful in jos format din coronavirus, criza mondiala, razboiul invizibil. Uitati-va in sufletelele voastre limpezind chipul divin cu lacrimi, constientizari, iertari. Acest patrat al materiei( 2020=4) e plin de cutremure, razboaie, separari. Nu-l putem stapani decat mergand in triunghiul spiritului, cultivand postul-rugaciunea-tacerea, iubirea-iertarea-blandetea, discernamnatul-clarul-intelepciunea, meditatia-introspectia-contemplatia. Si aceste cutremure interioare generate de triunghiurile formate din patimi, greseli, negari, incalcari de legi divine pot deveni cutremure exterioare pentru ca chipul Geei e sfartecat de lacomia, orgoliul, impietrirea noastra. Am dat nastere la monstri prin gandurile, emotiile, faptele noastre si acum aceste entitati ni s-au mutat in case. Limpeziti-va interiorul citind cate 3 acatiste pe zi. Construind treimi veti simti cum triunghiul divin, chipul cristic, graiul Domnului va mangaie, va linisteste, va trimite Cuvantul lui. Nu va bazati pe banutii pusi deoparte sau pe faptul ca impietriti fiind nu puteti vedea, simti, participa la acest razboi invizibil. El exista si ne afecteaza orasul, tara, planeta. Rugati-va cu lacrimi, oftat, cascat activand dupa ce ati citit 3 rugaciuni, vocea copilului interior. Veniti puri, frumosi, sinceri in fata Constientei Divine, Triunghiul cu varful in Sus spalandu-va sufletele cum ati spala rufele, rugandu-va cu lacrimile si vorbele voastre, cerand pentru oras, tara, planeta, semenii nostri sa ne lumineze Dumnezeu pe toti pentru ca vazandu-ne pacatele, limitele, patimile sa ne putem elibera de ele si in felul acesta sa intram cat mai multi intr-un anotimp al iubirii, bucuriei, pacii!!!!

Si fratilor nu luati decizii pripite de tipul….divortez sau ma separ sau fug!!!! Lasati un pic norii sa se ridice!!!! In furtuna marim soarele christic interior nu o luam la fuga si nici nu ne luptam cu norii!!!! Vorbesc cu multi oameni in aceasta etapa dar si cu cuplurile folosind hangouts, google …si parca asa o primavara a separarii, impietririi, divorturilor, luptelor nici ca am mai intalnit. Daca tot suntem in plin razboi cu entitati negre, rosii, maro cat blocurile care pandesc orice gaura in aura ca sa se strecoare si sa va dareme casa relatiei sau bordeiul personal dorinta lor cea mare fiind sa distruga tot ce este dumnezeiesc pe aceasta planeta, daca tot stim, de ce nu ne intarim pe noi( mai intai) si apoi constient sa dam drumul in relatie la nivel de gand, emotie, fapta la triunghiurile de virtuti cum ar fi: iubirea, pacea, blandetea sau smerenia, iertarea, bucuria sau rabdarea, tacerea, intelepciunea sau bunatatea, compasiunea, recunostiinta. Si daca ceva va opreste…..verificati ce parti din voi…nu va dau voie sa va indumnezeiti pe voi si relatia voastra….Puneti luminile pe egoism sau orgoliu sau furie pe ceea ce va bantuie templul interior. Nu le mai bagati sub pres ca sunt deja prea mari ……Infruntati ceea ce sunteti. Nu o faceti acum o veti face prin boala sau moarte sau pierderi si da dupa val….prea des ne intoarcem Acasa ca falsi dumnezei sau nimicuri. E un bun timp sa aflam cine suntem si sa cultivam dreapta masura!!!!!

De ce credeti frati si surori ca suntem cu totii aruncati in acest arest colectiv ingaduit de Arhistrategia de lumina? E vreun bonus, o coronita, un premiu sau suntem cu totii plini de greseli ca niste pomi rosi de viermi si iata aceasta inchisoare ne invita sa ne verticalizam pe noi si relatia noastra, sa ne conectam la cel mai inalt obiectiv care este Indumnezeirea si de aici sa incepem sa cultim valori-virtuti,credinte potentoare-trezitoare, obiceiuri cristice in cuplu, pasiuni inaltatoare si tehnici divinatorii care sa ne lumineze chipul, pasii, valsul cu Dumnezeu-Una!!!!

Am stat prea mult pe orizontala vietii hranind dorinte pitice, asteptari desarte, scenarite, vise mici, ambitii pustiitoare, orgolii, egoisme. Toate aceastea s-au marit ca niste balauri venind acum ca anticreatii peste noi. Doar in triunghiul divin lucrand in verticala noastra ca niste calugari care se roaga, postesc, dau slava vom reusi sa stapanim cutremurile active vizibile si invizibile din patratul materiei.

E o judecata colectiva, dragilor insotita de o mare triere. Si da vor trece pragul cuplurile cu lumina christica mare si oamenii care au spart coaja de ou, au devenit sfere frumoase radiante recunoscand si onorand valsul divin, misiunea colectiva, contractele spirituale.

Indrazniti cu totii sa luati cu asalt Cerurile…pentru ca orice om e primit!!!!Indrazniti sa va spalati sufletul in Triunghiul iertarii sau sa va recunoasteti faptele murdare…simplu, cu blandete, asumare, smerenie.

Desi spirala de lumini s-a activat …..si toti suntem chemati de cel putin 3 ori in lucrare, pentru a face Trecerea si a da grai unui anotimp al pacii, stabilitatii, bucuriei….mai trebuie sa dam jos crustele de pe suflet create de impietrire, egoism, atasamente dar si de suparare, neiertare, neiubire…exact acolo unde se agata si coronavirusul, o arma biologica creata in laborator trimisa sa mai scada din numarul mare, 8 miliarde cati suntem acum. Aceste entitati lovesc acolo unde pe chakra 4 si chakra 5 oamenii nu si-au facut temele de viata in ragazul de timp agreat prin contractele lor spirituale. Asta inseamna ca au stat mult in suparare-neacceptare-neiertare sau in neiubire-furie-impietrire sau nu s-au exprimat pe ei-au bagat sub pres-au fugit de adevar. Si cand centrii 4, 5 au intrat in suferinta, nedigerand divinul din experiente poarta s-a deschis catre boala ca forma de purificare, de plata, de trecere. Haideti sa cautam in cauzele emotional-spirituale ale bolii nu in faptul ca nu a purtat masca sau a stat prea aproape de un client la magazin. Nu puteti sa va infectati daca aveti lumina christica mare si da va puteti imbolnavi, puteti fi afectata de criza si razboiul nevazut daca stati de prea mult timp in suparari, neiertari, nemultumiri, neacceptari, furii etc.

Obiectivele nevazute al arhistrategiei de intuneric sunt acestea: controlul mintii colective prin frica, crearea unei republici mondiale de catre guvernul din umbra, implementarea conducerii militare de urgenta, razboiul biologic, 5g si satelitii pentru a scadea imunitatea si pentru a instala boala de radiatii, pandemia ca scuza pentru falimente, obligativitatea vaccinurilor, scaderea noastra ca numar, o rearanjare a puterilor. Cel putin asta vor fratiile intunecate si e bine sa le cunoasteti obiectivele pentru ca adevarul ne elibereaza, ne activeaza scuturile de lumina, puterile divine ascunse, increderea, curajul, forta, maretia. Sa fim ostasi divini, oameni puternici, forte treimice in actiune!!! Si sa nu uitam de cel mai inalt obiectiv este….. Indumnezeirea!

Legati-va de Cerurile interioare. E un proces de verticalizare a noastra care se face intr-un mod accelerat. Nu dati putere acum prea mare orizontalei vietii( ce mai cumparam, ce banuti sa mai salvam, ce colaborari sa-mi mai iau, cum sa scap de sotie sau de angajati etc). Practicati predarea adica intrarea in Faca-Se Voia Ta!!!! Doar asa apare impacarea Triunghiurilor si virusul-criza-razboiul nu vor mai avea putere in viata voastra. De ce? Pentru ca Sine Divin( Superior) chipul nostru christic prin acest Faca Se Voia Ta Doamne preia carma vietii noastre aducand claritate, intelepciune, discenamant in aceasta etapa!!!! Aceasta nu inseamna lene spirituala, lasa-ma sa te las, indiferenta, impietrire, nesimtire. E chiar mai mult efort ca niciodata( sa cititi trei acatiste pe zi, sa postiti, sa practicati tacerea, sa va spalati gandurile, emotiile, faptele in lumina, sa fiti prezenti si conectati, sa multumiti, sa lucrati cu darurile voastre si in gradina orasului, tarii, a planetei.). Cultivati triunghiurile de lumina: post-rugaciune-tacere sau meditatie-contemplatie-rugaciune sau Acatistul Maicii-Acatistul Sfintilor Mihail si Gabriei-Acatistul lui Stefan cel Mare( le gasiti si pe www.frecventaom.ro la finalul ultimelor articole).

Fiind vorba de un razboi nevazut cu chipuri vizibile exprimate de coronavirus si aceasta criza e important sa cerem ajutorul si sfintilor cu sabie si al arhanghelilor( Sfantul Gheorghe care e sarbatorit acum primavara, Sfantul Stefan, Arhanghelul Mihail etc) aducand in centrul triunghiurilor formate din luptatori, chipul Maicii care coboara in structurile noastre iubirea ei, blandetea, rabdarea sau chipul Mariei Magdalena. Asa cum ati vazut la intrarea in vechile biserici ….un patrat deasupra caruia se afla un triunghi albastru din care ne priveste ochiul divin, exact asa este si chipul vietii noastre si in mod special acest an. Nu vom putea stapani patratul materiei cu criza, virusul, cutremurele lui daca nu stam in triunghiul spiritului. Doar acolo ne putem simti protejati. Cum este o casa careia vantul i-a luat acoperisul? E o casa neprotejata expusa frigului, dezastrelor, distrugerii. Exact asa ne-a prins criza……..atasati de dorinte ,contopiti cu patimile, innebuniti dupa control…..adica fara acoperis fata triunghiul spiritului activat!!!!!

Si e un moment minunat, binecuvantat, plin de talc… sa dam grai in acest post, individualitatii( triunghiului cu varful in sus) folosind marile daruri ale ortodoxiei. Lasati incrancenarea, supararea, furia sau frica. Totul e ingaduit de sus. Nimic nu e nedrept. Da, este o triere a graului de neghina care se face cu sprijinul Arhanghelului Mihail cel care separa roada de pom, copilul de mama( cand vine pe lume), discipolul de maestru( cand discipolul s-a copt). E o cernere in care razboiul nevazut, criza, virusul corona sunt ingaduite ca forme de plata colectiva si individuala.

Fiti incredere, iubire, pace! Rugati va pentru oras, tara, planeta cu toate structurile! Oftati, cascati, lacrimati!!Doar asa putem face o trecere plina de intelepciune catre chipul nou, radiant al Omului cu O mare al orasului, tarii, planetei!!!!

Sfanta Treime

Sfinteasca-se Numele Tau,

Vie Imparatia Ta,

Faca-Se Voia Ta,

Precum in Cer si pe Pamant!!!

Painea noastra cea intru Fiinta de Lumina!

Da-ne o noua astazi,

Si ne iarta pe noi greselile noastre,

Precum si noi iertam gresitilor nostri(. aici opriti-va si verificati ce nu ati iertat)( nu exista trecere fara iertare)

Si ne activeaza cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum!!!

Si binecuvanteaza Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!!

sau

Doamne Isuse Hristoase,

Fiul lui Dumnezeu,

Miluieste pe mine, Omul, Fratii mei, Tot Locul!!!!

Mai sus sunt 2 rugaciuni cunoscute care contin treimi pline de talc( omul-fratii mei- tot locul sau cunoasterea divina-puterea christica-darurile omului cu O mare). Noi am fost creeati dupa chipul Domnului, cu acces la cunoasterea divina, la puterea cereasca la daruri in conformitate cu legea meritelor). Daca simtiti ca va ajuta, aveti rezonanta, va sunt aproape, repetati-le de 7, 9, 21, 40 de ori pe zi. Fie ca Treimea din voi sa straluceasca in Tot si Toate! Am scris aceste rugaciuni sub dicteu la fel ca si celalalte care poate v-au inspirat pasii. In masura in care simtiti sa le asezati in hora luminica creata de toate grupurile de spiritualitate, minunat! O tesere noua se face chiar in Acum si fiecare gand de lumina, rugaciune, post conteaza!!!! Contribuim la rescriere cu totii, un nou anotimp pregatindu-se sa tasneasca din zorii iubirii, intelepciunii, increderii!!!!