In tumultul experientelor uitam adeseori sa ne oprim si sa multumim managerului care ne-a dat afara pentru ca doar in acest fel ne-am descoperit darul, puterea, entuziasmul de a pasi pe Cale sau trecem cu vederea si nu multumim sotului care ne-a infierat cu etichete negative desi doar in acest fel ne-am dezvaluit bucuria, creativitatea, forta sau neglijam sa-i multumim tatalui pentru ca in felul lui punitiv, dur, aspru ne-a ajutat sa fim plini de iubire, blandete, iertare.

Si uitand darurile acestea nu se dezvaluie pe deplin sau se pierd sau se subtiaza asteptand momentul in care vom ridica ochii spre varful triunghiului multumind pentru fiecare suferinta in ochii careia s-au desteptat varfurile noastre interioare.

Nu te poti bucura de peisaje incredibile stand pe campia interioara in nemultumire sau neacceptare sau suparare.

E important sa te asezi cu sufletul iubitor pe filele vietii tale si rasfoindu-ti temele sa alegi constient sa vezi cerul darurilor si al salturilor de intelegere.

Daca ne vom uita doar in triunghiul cu varful in jos in durerea adusa de provocare cautand prin n terapii sau prieteni, sustinere pentru tipat si nu transformare, transmutare, transfigurare…. muntele care suntem va tacea.

Provocarile vin din fiecare sfera insa darurile sunt trinitare. In chip unimic ne intoarcem Acasa, recunoscand darul, iubind darul, darurile, impartasindu-le in Unime. Cu darul de iubire Maica a urcat muntele christic, cu darul intelepciunii, Solomon a urcat acelasi munte, Iov cu darul credintei a urcat in Cerurile Unimii si de altfel toti sfintii, maestrii, geniile cu cate un dar sau mai multe au urcat muntele interior dezvelind soarele christic.

Stiu ca va ganditi la daruri speciale pe care le avem cu totii in potential dar care se dezvaluie doar atunci cand cupa interioara este plina de lumina si noi suntem pregatiti sa folosim pentru binele cel mai inalt, Darul revelat.

Nu va asteptati sa scrieti conectiv dupa un trialog sau sa primiti o initiere dupa ce ati vorbit cu un metaconsilier. Pasiti in triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii cultivand virtuti, initieri, trialoguri si veti simti cum din aproape in aproape miezul triunghiului va naste pentru voi, unitati de discernamant, unitati de rabdare, unitati de bucurie, roada triunghiului putand fi clarcognitia sau comunicarea in Unime sau iubirea sau iertarea sau bunatatea sau smerenia sau nonjudecata sau blandetea sau pacea sau tacerea toate dupa merite la timpul potrivit.

Si chiar daca darul se traduce doar prin unitati de acceptare-unitati de rabdare-unitati de blandete primiti-l asa cum vine fara sa-l cautati la dinti.

Darurile au chip trinitar insa ele nu vin dupa cum noi le asteptam ci se devaluie dupa harnicia noastra( de la har) dupa felul in care am transformat o experienta in colier celest plin cu intelegeri pentru viata noastra.

Ca sa va umpleti cosul cu daruri incepeti prin a multumi pentru toate asa cum vin, tradari, plecari de la un job la altul, intarzieri in cumpararea unei case, divort, rastigniri in cuplu etc. Primiti experienta sa cum vine apoi mergeti la trinitatea cea mai apropiata de voi si cereti indrumare, luati initieri, dati glas virtutilor, lucrati pe verticala divina, vorbiti cu Centrul, limpeziti in triunghiul iertarii. Nu incercati sa rezolvati problema acolo unde ea s-a manifestat. Mergeti mai sus cautand cheile cu care veti deschide comoara. Cu intelepciune-iubire-iertare veti descoperi de pe varful muntelui, triunghiul limitativ care a atras aceea experienta. Universul e de vina? Tatal? Mama? Nu …nimeni nu e de vina ci e doar ceva de invatat. Deschizandu-va veti descoperi poate supararea pe Dumnezeu-Geea-Oameni un triunghi limitativ care declanseaza plecari, tradari, divorturi  si care in grai divin va spune un singur lucru ….sa imbratisati mama-Pamant, tatal-Cer si Omul, sa multumiti si sa iubiti pentru tot ceea ce vine asa cum vine pentru a va intoarce in chip christic, Acasa. Pot fi si alte triunghiuri cu chipuri cazute care atrag experiente repetitive si neplacute. Imbratisati-le si transformati-le in unitati de Sens.

Pasind in Unime, totul se transforma asezand in pomul interior, sferute-daruri.

…….

Va invit pe 25 ianuarie ora 18 30 sa dezvelim, sa crestem, sa inmultim daruri pe fiecare raza a vietii noastre, activand trinitatea interioara.

Teme abordate: daruri in cuplu, cum transformam temele de viata in daruri pentru noi, ceilalti, planeta, trialog, initieri, alegeri inaltatoare, triunghiuri ale unimii, darurile lui 2018 pentru noi, coloana nelimitarii, chipurile divinului feminin si darurile lui, decizii in Unime

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis

Cand? 25 ianuarie, ora 18 30

Teme de reflectie: cautati in spatele tuturor experientelor din 2017 triunghiul darurilor, care a fost cea mai dureroasa experienta din viata voastra si care sunt darurile ei, ce triunghi de virtuti ati vrea sa asezati in pomul christic al anului 2018