Ne aflam pe un val de inaltare care a inceput pe 28 aprilie si va continua pana pe 6 iunie. Pastorul valului este triunghiul format din smerenie, rabdare, recunostiinta in centrul lui fiind introspectia. Provocarea principala va fi pe orgoliu. Daca ati atras conflicte in aceasta etapa incercati sa descoperiti triunghiul cauzelor care sta in spatele lor. E oare orgoliul-dispretul-furia sau orgoliul-nemultumirea-neiertarea sau orgoliul-incapatanarea-neacceptarea sau orgoliul-neiubirea-neincrederea sau orgoliul-supararea-victimizarea? Dupa cum vedeti fiecare triunghi limitativ include orgoliul care se tine de mana cu alte aspecte nedospite din noi .

Triunghiul cu varful in jos, chipul nelimpezit, neridicat la Ceruri, va invita prin atractorii lui sa spunem orgoliul-nevoia de a controla-supararea ….sa lucrati asupra voastra, sa va puneti intrebarile potrivite, sa constientizati, sa va imbunatatiti atitudinea topind in ea virtuti ceresti, sa va deschideti Graalul interior pentru a primi ambrozia divina, sa va observati si sa va inmuiati comportamentul in triunghiuri de lumina( ex: rabdare-recunostiinta-smerenie sau iubire-blandete-iertare sau bucurie-intelepciune-clar). Multi dintre noi purtam aceste triunghiuri limitative de multe vieti in structuri si exact in aceste momente apa divina le scoate la suprata limpezind chipul christic.

Pentru ca ne aflam intr-un an special( 2 plus 0 plus 9 plus 1 inseamna 12) si in aceste 12 luni modelam caracterul divin cu cele 12 fatete ale lui, intalnindu-ne in interior dar si prin experiente de viata cu provocarile apostolilor precum si cu darurile lor, va invit sa practicati introspectia gandindu-va……la experientele pe care le-ati atras de la inceputul anului si pana acum. Ce triunghiuri limitative s-au aflat in spatele lor? Din ce sabotori erau formati?Ce credinte limitative cuibarite de multa vreme au creat o buclae emotionala sau existentiala?

Chipul de lumina este modelat de triunghiuri de virtuti, initieri de lumina, salturi de intelegere. Intoarcerea Acasa este un proces care implica reamintirea, dezvelirea, valsul cu Triunghiul Divin, limpeziri si purificari, alinieri, marea fuziune.

In primele vieti pe aceasta planeta manifestam bruta cu emotii animalice, dupa zeci de vieti omul cu emotii umane si dupa sute de vieti, fiul de Dumnezeu cu sentimente si fapte inaltatatoare. Trecerile acestea de la un stadiu la altul sunt sustinute de triunghiurile formate din virtuti, intelegeri, deschideri de Sens.

Daca ar fi sa priviti cu ochi ceresti urmatoarea piramida cu baza formata din arhitecturi rigide, mijlocul din semiconductori si canale si varful din ghizi ceea ce ar trebui sa stiti despre trecerile de la un stadiu la altul de la univel de constiinta la altul este ca ele se realizeaza cu ajutorul triunghiurilor formate fie din virtuti, fie din credinte potentatoare-trezitoare, fie din initieri, deschideri de Sens, bucurii ceresti, daruri, intelegeri. Triunghiul ca lift ceresc ne sustine sa transformam patratul materiei in care ne-am rigidizat in sfera, intregime, fiu sau fiica de Dumnezeu.

Pentru a da grai acestui val de inaltare care atinge si semiconductorii si canalele si arhitecturile rigide conducandu-i pe toti catre varful lor de munte ( ghizi pe o tema absolvita, luminatori cu un dar sau mai multe) …..plantati seminte de lumina in fiecare zi. Cum? activati o lumanare pentru un dor, o chemare, un dar in centrul unui triunghi format fie din pastorii acestui val ( smerenie-rabdare-recunostiinta) fie din trei sfinti, maestri, luminatori. In fiecare zi puteti sa mai adaugati inca o cerere intr-un alt triunghi de lumina. Ex: pentru dar de iubire in cuplul meu ( si aprindeti o lumnare) si inca trei lumanari pentru Sf Valentin-Sfintii Constantin si Elena-Maria Magdalena. S-a creat un triunghi divin care va duce scrisorica in Ceruri. In conformitate cu cardul divin pe care il aveti mai mult sau mai putin incarcat cu merite de Sine, aceste seminte de lumina pot deveni roade dezvaluite de Arh Mihail( pastorul toamnei) in septembrie sau in octombrie sau in noiembrie.

Cifra anului e 12 si apoi 3 ceea ce inseamna ca triunghiurile divine ne deschid portile, ne sustin sa primim mari daruri in centrul lor, ne dezvaluie parti din noi pe care nu vrem sa le vedem, ne ajuta in procesul de modelare a caracterului divin.

Puteti aceste seminte de lumina sa le plantati si tinand palmele la niv ch 4 ca si cum ati tine o sfera, activati cererea in Triunghi si dati-i lumina, hranind -o zi de zi cu prezenta, iubire, caldura voastra.

Dupa ce ati asezat seminta pe acest pamant nou, invatati sa multumiti, sa va insotiti cu virtutile, sa creati fapte inaltatoare, sa iubiti ceea ce este asa cum este.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy