Investigand cauzele unei situatii-problema descoperi trecand peste multe vieti ca triunghiul in care ai creeat dezechilibre este cel initial mama-tata-copil, o configuratie care da nastere Omului cu O mare, cel care straluceste peste timp, atingand cu razele lui, Vesnicia.

Si chiar daca ati gresit fata de iubire, incredere sau fata de caldura-bucurie-intelepciune ceea ce ati destabilizat este tot triunghiul-radacina din care vin toate triunghiurile trezitoare aducandu-ne in chip ceresc, Acasa.

Atunci cand va faceti iertarile fara de barbati, iubire, familie nu uitati sa atingeti cu petala sfielii mama, tatal, copilul precum si pe Tot si Toate deschizand astfel Contractul vostru Spiritual, chemand astfel Stiloul Divin in bucuria rescrierii propriei Partituri in Lumina Recunoasterii de Sine.

Asezati in triunghiuri toate graiurile divine care sustin o Relatie.

Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am creeat Acum si Altadata fata de Tata, Mama, Copil, Iubire, Bucurie, Intelepciune fata de Tot si Toate

Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de tot ce am creeat Acum si Altadata fata de Tata, Mama, Copil, Iubire, Bucurie, Intelepciune fata de Tot si Toate

Sunt Una cu Iertarea

Sunt Tot Ceea ce Sunt

Eu Sunt

In chip divin va ridicati pana la Triunghiul initial cel care este inconjurat de cercul inteleptilor altfel numiti si Domnii Destinelor cu care puteti rescrie propria melodie in lumina dezvelirii, recunoasterii, stralucirii.

Cei care se vaita, gasesc tapi ispasitori, evita, fug, se imbolnavesc, se supara de multe ori sunt cei nu vor sa-si recunoasca pasii in aurul treziei.

Ei sunt cei care au semanat Vanticelul si nu vor sa aduca Soarele in chiar plina Furtuna pentru ca nu accepta trinitatea-radacina din care venim cu Totii.

Legea cauzei si a efectului este in adevar un triunghi care se inchide in Omul-Indumnezeit.

Adica poti rescrie cauza in chiar furtuna efectelor activand varful de munte.

Acest lucru nu inseamna ca nu vei mai culege anumite consecinte ci vei fi chiar bucuros sa le aduni de pe campul unde le-ai semanat, unind Cerul cu Pamantul si stralucind dincolo de Haina Suferintei.

Isis Dezvelita ne arata acest Triunghi al iertarii si Bucuria Lacrimilor care tasnesc in Taina Recunoasterii de Sine.