Cand coboram in trup ni se dezvaluie in diferite etape triunghiuri limitative formate din credinte pitice, generalizari negative, emotii disonante ale noastre sau din familie, atractori negativi pentru bucle existentiale, alunecari in destin, caderi. Constientizand, aplicand triunghiul cu varful in sus si integrand veti simti ca faceti alegeri inaltatoare, razele vietii voastre incep sa straluceasca, calea vi se dezvaluie, darurile glasuiesc.

Triunghiurile limitative sunt chipurile noastre cazute ce au nevoie sa fie spalate, limpezite, aerisite cu iubire, iertare, acceptare. Din centrul lor tasnesc subpersonalitatile, printesa, vataful curtii, controlorul, mincinosul, piticul morocanos. Aducandu-le in lumina constientei ele se transforma in triunghiuri potentatoare, trezitoare, ale Unimii, ascensoare spirituale, vehicule luminice cu care urcam pe muntele interior.

Triunghiul cu varful in sus urmeaza chipul christic format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil. Cand actionam ca intelepti trinitari toate portile ni se deschid cand suntem doar tati punitivi sau mame castratoare sau fii rebeli, anumite experiente dureroase ni se repeta cu talc desigur tocmai pentru a activa forta trinitara care suntem in potential.

Incercati sa raspundeti celorlalti cu blandete, fermitate si bucurie sau cu iubire, deminitate si caldura. Ce observati?

Ce ati transmis din acest triunghi interior?

Pentru a accesa Triunghiul incepeti sa va faceti iertarile fata de Tot si Toate spaland drumul vechi si nou. Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertat si dezlegat, Sunt Una cu Iertarea. Apoi construiti o raurire divina pe care sa o repetati de 3, 7, 9, 12, 21, 40 de ori. Gasiti un triunghi care sa va cheme si creati o tesatura frumoasa. Ex: Sunt liniste, iubire, bucurie( triunghiul), Drag si Implinire( punctul radiant). Valsati cu ea, traind-o.

Activati observatorul interior si ori de ori un triunghi limitativ se aseaza la carma sa spunem  dispretul-orgoliul-raceala, aplicati la nivel de gand, emotie, fapta…triunghiul cu varful in sus in care s-a activat raurirea divina.

Nu va luptati cu triunghiurile cu varful in jos. Fiti recunoscatori, vedeti darurile lor, pasiti in lumina.

Daca in viata voastra un triunghi de patimi va sugruma evolutia, sa spunem bautura-tigarile-jocul de noroc  pe langa  iertari, rauriri divine si recunostiinta practicati si postul-spovedania-impartasania.

Triunghiurile divine le veti gasi in toate traditiile si in toate religiile ca niste calauze radiante care ne activeaza reamintirea, ne sustin procesul dezvelirii, ne ajuta sa facem constructii de viata mari, frumoase, puternice ne pun aripi. In ortodoxie, nadejdea, credinta, iubirea sau smerenia, credinta, iubirea ne ofera suport pentru crestere.

Care este triunghiul divin care va cheama in aceasta etapa?