Acum cativa ani am fost invitata sa fac un test vocational pentru job360, o firma dedicata recrutarii, selectiei de personal, dezvoltarii in cariera, consilierii vocationale. Era la putina vreme dupa publicarea cartii numita Triunghiurile Schimbarii si cumva ma gandeam sa aduc acest sistem, sa-l plantez in teritoriile psihologiei organizationale exact ca o floare noua pe care o aduci intr-o gradina stiuta. Intentia rasarise inca de pe vremea in care scrisesem cartea insa un proiect european presupune multa rigurozitate, munca, intalnirea cu birocratia, esti evaluat constant tu si testul tau, fiecare secventa este supervizata, lucrezi cu un test martor, ai nevoie de esantion etc. Peste toate trebuia sa fiu in acelasi timp pedagog, psiholog, specialist in evaluare, specialist in disciplina…firma neputand suporta decat costul pentru un singur om. Dupa ce am zis da stiind ca vor veni 2 ani de munca peste job, cabinet, initieri, scris…mi-am dat seama ca e prea mult, ma gandeam sa fug insa nu mai aveam cum. Eram prinsa pe orizontala si libera doar in verticala mea. Si testul trebuia sa mijeasca repede si pentru adolescenti si pentru adulti iar eu munceam oricum 14 ore abia gasind razagul sa ma asez si sa meditez pentru a pregati intrarea pe scena profesionala a testului …. Intr-o seara obosita am cerut ajutorul Triunghiurilor divine. M-am acordat la ele, m-am imbracat cu aceste hainute energetice si am lasat curgerea divina sa ma ghideze. In centrul lor chemasem toti preoti ceresti, maestrii ascensionati, sfintii, indrumatori divini: Thoth, Melchisedec, Isus, Maria Magdalena, Sarra, Maica, Ra, Zamolxe.

Insa o alta prezenta am simtit aproape de mine asemenea unei mame blande, calduroase, iubitoare……careia i-am incredintat acest proiect in totalitate si care mi-a comunicat ca este Maat. Nu o cunoasteam la vremea aceea. As zice ca nici aveam habar….Ea este sotia lui Thoth iar eu nici nu stiam ca exista…..si da am simtit sa numesc fisierul Maat si timp de 2 ani sa las in burtica acestei mame testul 3angle….lucrandu-l in triunghiul descris de ea, Thoth si SarRa sau de Thoth-Maath-Maria Magdalena sau Thoth-Maat-Ra…..conlucrand cu toti trei pana la terminarea testului.

Imi amintesc ca intr-o zi mi-a fost cerut algortimul pentru a fi pus pe platforma insa eu terminand liceul pedagogic nu prea stiam matematica. In echipa erau cativa matematicieni incredibili care abia asteptau sa-mi vada ecuatia cu care testul urma sa fie lansat si mai ales abia asteptau sa rada ….de un vazduhist. M-am acordat la triunghiuri si mai ales la cel calauza care o continea pe Maath, am meditat si dupa cateva ore l-am primit prin scriere conectiva. Ma uitam la el cu uimire…..aterizase in barca mea prin comunicare interdimensonala eu neavand habar de matematica. Eram uluita, coplesita, bucuroasa. Am experimentat de multe ori flow-ul, comunicarea interdimensionala, scrisul conectiv din care vin intelegeri pe care nu le ai din viata aceasta insa acest algoritm era in totalitate extraterestru si in acelasi timp de aici. Cand l-am prezentat, matematicienii au fost si ei coplesiti….pentru ca algoritmul era corect, exact, precis. Thoth-Maat si SarRa au nascut prin mine canalul, raspunsul potrivit. Nu ma ma intrebati acum care era pentru ca nu-l stiu. L-am primit. Lobul stang nu a participat la acest demers…dealtfel in chaneling desi sunt prezenti cei 3 lobi…. lobul drept, si lobul divin( al treilea lob) traduc scrierile ceresti, comunicarile interdimnensionale, supralumile.

I-am multumit lui Maat( dreptate, ordine, iubire) si Thoth( intelepciune, scris, discernamant) si SarRei( puritate, creativitate, curgere) pentru intreaga sustinere testul fiind si acum pe www.jobs360.ro, o mica bijuterie extraterestra care impleste spiritualitatea cu psihologia ajutandu-te sa vezi cat esti de tata, mama, copil pe drumul spre Acasa. Si doar scriind acum pentru voi am simtit prezenta lui Maat a mamei care te invaluie cu dragoste, iubire, blandete in procesul regasirii, asezarii, unimii.

Cine este Maat in Egiptul Radiant? În primul rând, zeiţa Maat, era invocată drept garant al unei existenţe echilibrate în momentele cruciale ale vieţii. Personificare a ordinii cosmosului, ea a fost creată încă de la naşterea universului, prima sa funcţiune fiind cea de prezervare a ordinii lumii. Începând din dinastia a XVIII-a, ea este considerată fiică a lui Ra, deci direct implicată în orânduirea şi susţinerea lumii alături de zeul tutelar al Egiptului antic. Zeiţă a Adevărului, Justiţiei şi Echilibrului, ea atestă, printr-un act concret – înclină sau echilibrează balanţa sufletului în faţa tribunalului divin – buna comportare a celui care aspiră la nemurirea sufletului. De aceea, „a acţiona conform lui Maat“ este o expresie frecvent întâlnită în diverse texte egiptene, nu numai sapienţiale. Odată cu democratizarea educaţiei, în sensul apariţiei în literatura sapieţială a unor protagonişti din lumea celor umili, Maat exprimă posibilitatea accesului membrilor societăţii la o judecată corectă, fără ca aceştia să fie, obligatoriu, aristocraţi.

Maat reprezinta armonia, echitatea, ordinea, justitia, adevarul. Aerul este esential pentru Maat. Penetreaza tot ce este viu si in orice loc. Maat se ocupa de circulatia energiei cosmice de echilibrul microcosmos-macrocosmos. Echilibru si lumina ea este reprezentata ca o femeie care poarta in par pene de strut, cantarind astfel constiinta, scanteie divina care recunoaste bine/ rau, fapta/ adevar.

Maat este si mama si fiica energia ei putandu-te ghida pe multe teme de viata alaturi de Isis-Osiris-Horus, Isus-Maria Magdalena-SarRa si alte trinitati radiante ale planetei.

Va invit pe 3 sept sa vorbim despre Treimi, aceste forte radiante care coboara in structurile noastre transformand scanteia divina intr-un soare radiant.

De la ce ora? 18 30

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele Chiristic sa va fie calauza!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie