Inaintea unei decizii mari, calatorii initiatice, optimizari incercati sa intrati in preascultare un proces ce presupune sa va acordati la Ceruri, sa limpeziti cupa interioara, sa lasati mesajele sa vina.

Imbratisati curgerea, iubiti versul divin, cultivati discernamantul.

Daca sufletul vi se strange in preajma unei plecari, incercati sa o amanati iar daca nu se mai poate, chemati in lucrare toate entitatille de lumina care trebuie, vor si pot sa va sustina.

Preascultarea va  ajuta sa simtiti primii pasi sau poate intreaga poveste asa cum vor veni. E o patrundere in tesatura unui inscris , o deschidere de Sens, o mana care va atinge pasii, sustinandu-va in procesul decizional.

In astfel de momente e de dorit sa limpeziti mesajele postind, meditând, rugandu-va.

Intrand in provocare  incercati sa ascultati Totul cu blandete, iubire, intelepciune, limpezind mesajul initial, legând tâlcurile, primind.

Procesul include si o etapa de postascultare in care apar alte intelegeri legate atat de evenimentul traversat cat si de ceea ce urmeaza,

Când in centrul unui astfel de triunghi, o innoire vine catre voi desenandu-va  Drumul intr-un fel neasteptat, urmati-o. Este ceea ce a mosit Triunghiul pe aripile treziei, aducând vietii voastre noi intelegeri.

Ascutarea este o trinitate ce aduce la Centru, noi dezveliri. Urmând notele ei, Calea se lumineaza, ascultând Glasul ei, Darul se inmulteste.