Pe unda divina m-am transportat intr-un templu argintiu-alb unde doi copiii se aflau in Centru inconjurati de un Cerc de lumina descriind din pasii lor, verticala cereasca. Sufletele lor se chemau in mare drag si cand se intalneau la mijloc chiar pe Cruce, raze tasneau atingand mai multe daruri, 7 fiind si Una creeand un vals al acestor daltuiri ceresti, plin de iubire, bucurie, pace.

In viul templului se derulau vietile lor cu trup, ochiul dezvelit reflectand anumite momente pamantesti, 3 dintre ele atingandu-ma cu Totul: initierea din camera reginei, intoarcerea Acasa, primirea.

O sfera mare alba a coborat, sufletele au fost imbratisate de ea si in tandra regasire ceva ca o pasta cereasca a transformat bucuria lor in mii de raze.

Apoi firul de lumina a atins steaua de deasupra capetelor lor si a inceput sa coboare insailand intr-o geometrie perfecta insasi Povestea. La final doua spirale s-au activat impletindu-se intru Totul, verbul nelimitarii atingand Departarea.

Unime am exclamat! Unime, Nelimitare, Vals al sferelor!

O tasnire de cateva cuvinte venind din Centru, mi-a atins sufletul!

Usile deschideti usile!
Fii ai Domnului, sunteti Acasa!

O coloana alb-roz a atins cele doua suflete apoi una mov-argintie si la final una aurie.

Triunghiul s-a activat purtand trei graiuri Maica, Sarra, Maria Magdalena!!!!

…..

Va invit pe 31 mai la un vals al sferelor plin de bucurie, iubire, caldura. Aduceti cu voi in Graalul interior, incantarea iar in brate veniti cu petale, flori, cristale, bucati de lemn, culoare.

Incepeti de pe acum sa va conectati la triunghi. Ce medalion sau ce mesaj sau ce geometrie se contureaza in centrul lui?

Pastrati buchetul cu frumuseti. In roua lui se vor aseza noi pasi din insasi Valsul.

Unde se va desfasura atelierul? Marketizator, et 3, Grozavesti, str Regiei nr 6B

Cat? 30 lei

Incepand cu ce ora? 18 30

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com

Si daca chemarea a inflorit, va astept cu drag,